TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕК бара од осум членки на ЕУ да преземат мерки против перењето пари

А1 On - 07.12.2017

Европската комисија денеска соопшти дека ги повикача Бугарија, Грција, Кипар, Луксембург, Малта, Полска, Романија и Холандија итно да ја вклучат директивата на ЕУ за борба против перењето на пари во своите национални законодавства.

ЕК бара од осум членки на ЕУ да преземат мерки против перењето пари

Сител - 07.12.2017

Европската комисија денеска соопшти дека ги повикача Бугарија, Грција, Кипар, Луксембург, Малта, Полска, Романија и Холандија итно да ја вклучат директивата на ЕУ за борба против перењето на пари во своите национални законодавства.

ЕК бара од осум членки на ЕУ да преземат мерки против перењето пари...

Н.Македонија - 07.12.2017

ЕК бара од осум членки на ЕУ да преземат мерки против перењето пари Европската комисија денеска соопшти дека ги повикача Бугарија, Грција, Кипар, Луксембург, Малта, Полска, Романија и Холандија итно да ја вклучат директивата на ЕУ за борба против ...