TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

УХМР: Намален водостојот на Вардар кај Јегуновце и Скопје

Канал5 - 10.11.2017

Водостојот на Вардар кај Јегуновце е за повеќе од осумпати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје е четирипати понизок, а во Велес е речиси во рамките на просекот за месецов, информира Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Драстично намален водостојот на Вардар кај Јегуновце

Алсат-М - 09.11.2017

Водостојот на Вардар кај Јегуновце денеска е за речиси 15 пати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје нивото на реката е скоро двојно пониско, а кај Велес и Демир Капија е во рамките на нормалното за овој месец, покажуваат последните податоци ...

УХМР: Намален водостојот на Вардар кај Јегуновце и Скопје

Слободен Печат - 10.11.2017

Водостојот на Вардар кај Јегуновце е за повеќе од осумпати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје е четирипати понизок, а во Велес е речиси во рамките на просекот за месецов, информира Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

УХМР: Драстично намален водостојот на Вардар кај Јегуновце

+инфо - 09.11.2017

Нивото, пак, на Охридското Езеро е на девет сантиметри од дозволениот минимум и изнесува 693,19. Водостојот на Вардар кај Јегуновце денеска е за речиси 15 пати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје нивото на реката е скоро двојно пониско, а ...

УХМР: Намален водостојот на Вардар кај Јегуновце и Скопје

Сител - 10.11.2017

- Водостојот на Вардар кај Јегуновце е за повеќе од осумпати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје е четирипати понизок, а во Велес е речиси во рамките на просекот за месецов, информира Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

УХМР: Драстично намален водостојот на Вардар кај Јегуновце

Сител - 09.11.2017

Водостојот на Вардар кај Јегуновце денеска е за речиси 15 пати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје нивото на реката е скоро двојно пониско, а кај Велес и Демир Капија е во рамките на нормалното за овој месец, покажуваат последните податоци ...

УХМР: Намален водостојот на Вардар кај Јегуновце и Скопје

Скопје24 - 10.11.2017

– Водостојот на Вардар кај Јегуновце е за повеќе од осумпати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје е четирипати понизок, а во Велес е речиси во рамките на просекот за месецов, информира Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Последната сезона од „House of cards" ќе се снима без Спејси

еМагазин - 05.12.2017

Нетфликс соопшти дека последната шеста сезона од ТВ серијата „Куќа од карти" ќе се снима следната година, но без главната ѕвезда - Кевин Спејси, кој се соочува со неколку обвинувања за сексуално вознемирување.

УХМР: Намален водостојот на Вардар

Press24 - 10.11.2017

Водостојот на Вардар кај Јегуновце е за повеќе од осумпати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје е четирипати понизок, а во Велес е речиси во рамките на просекот за месецов, информира Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

УХМР: Драстично намален водостојот на Вардар кај Јегуновце

Курир - 09.11.2017

Според УХМР, нивото, пак, на Охридското Езеро е на девет сантиметри од дозволениот минимум и изнесува 693,19, нивото на Дојранското Езеро е за четири пати повисоко од просекот за ноември, а на Преспанското е речиси во рамките на ...

Водостојот на Вардар кај Јегуновце е за повеќе од осумпати понизок од вообичаениот за ноември

А1 On - 10.11.2017

Водостојот на Вардар кај Јегуновце е за повеќе од осумпати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје е четирипати понизок, а во Велес е речиси во рамките на просекот за месецов, информира Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

УХМР: Драстично намален водостојот на Вардар кај Јегуновце

Press24 - 09.11.2017

Водостојот на Вардар кај Јегуновце денеска е за речиси 15 пати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје нивото на реката е скоро двојно пониско, а кај Велес и Демир Капија е во рамките на нормалното за овој месец, покажуваат последните податоци ...

Водостојот на Вардар кај Јегуновце е за повеќе од осумпати понизок од вообичаениот за ноември

Орбис - 10.11.2017

Водостојот на Вардар кај Јегуновце е за повеќе од осумпати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје е четирипати понизок, а во Велес е речиси во рамките на просекот за месецов, информира Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Драстично намален водостојот на Вардар кај Јегуновце

МКД - 09.11.2017

Водостојот на Вардар кај Јегуновце денеска е за речиси 15 пати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје нивото на реката е скоро двојно пониско, а кај Велес и Демир Капија е во рамките на нормалното за овој месец, покажуваат последните податоци ...

Охридското Езеро девет сантиметри од дозволениот минимум

А1 On - 09.11.2017

Водостојот на Вардар кај Јегуновце денеска е за речиси 15 пати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје нивото на реката е скоро двојно пониско, а кај Велес и Демир Капија е во рамките на нормалното за овој месец, покажуваат последните податоци ...

Охридското Езеро девет сантиметри од дозволениот минимум

Орбис - 09.11.2017

Водостојот на Вардар кај Јегуновце денеска е за речиси 15 пати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје нивото на реката е скоро двојно пониско, а кај Велес и Демир Капија е во рамките на нормалното за овој месец, покажуваат последните податоци ...

УХМР: Драстично намален водостојот на Вардар кај Јегуновце

Кумановски м. - 09.11.2017

loading... Водостојот на Вардар кај Јегуновце денеска е за речиси 15 пати понизок од вообичаениот за ноември, во Скопје нивото на реката е скоро двојно пониско, а кај Велес и Демир Капија е во рамките на нормалното за овој месец, покажуваат ...