TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕЛЕМ сака модерна фасада на заедничкиот објект со ЕВН

Build - 09.11.2017

Ќе видиме ли барем делумно спречување на „барокизацијата“ на објектите од Модерната во Скопје? Генералниот директор на ЕЛЕМ, Драган Миновски во интервју за агенцијата „МИА“ посочува дека сака да го заврши проектот за реконструкција на фасадата на ...

Миновски: ЕЛЕМ бара начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект со ЕВН

+инфо - 09.11.2017

Новиот објект на АД ЕЛЕМ требало да биде готов пред 13 месеци, а причината за доцнењето ја лоцира во компанијата. АД ЕЛЕМ планира во наредниот период да ги интензивира контактите со ЕВН Македонија со цел да се најде начин како да се заврши фасадата ...

Нова апликација за тргување на Македонска берза

еМагазин - 05.12.2017

Апликацијата eTrader е новата електронска алатка на Македонската берза наменета за крајните корисници со која отсега тие ќе може преку интернет да го следат тргнувањето и својата финансиска состојба.

Миновски: ЕЛЕМ бара начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект со ЕВН

Канал5 - 09.11.2017

АД ЕЛЕМ планира во наредниот период да ги интензивира контактите со ЕВН Македонија со цел да се најде начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект во центарот на Скопје, најавува генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ...

Миновски: ЕЛЕМ бара начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект со ЕВН

ТВ21 - 09.11.2017

АД ЕЛЕМ планира во наредниот период да ги интензивира контактите со ЕВН Македонија со цел да се најде начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект во центарот на Скопје, најавува генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ...

Миновски: ЕЛЕМ бара начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект со ЕВН

Сител - 09.11.2017

АД ЕЛЕМ планира во наредниот период да ги интензивира контактите со ЕВН Македонија со цел да се најде начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект во центарот на Скопје, најавува генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ...

Миновски: ЕЛЕМ бара начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект со ЕВН

А1 On - 09.11.2017

АД ЕЛЕМ планира во наредниот период да ги интензивира контактите со ЕВН Македонија со цел да се најде начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект во центарот на Скопје, најавува генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ...

Управната зграда на ЕВН и ЕЛЕМ може ќе се спаси од барокот

Фокус - 09.11.2017

Висококатницата во близина на плоштад Македонија, каде се сместени АД ЕЛЕМ и ЕВН Македонија може сепак ќе се спаси од барок. Рефасадирањето на овој објект требаше да биде готово пред повеќе од една година, но реконструкцијата се пролонгирала поради ...

Миновски: ЕЛЕМ бара начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект со ЕВН

Орбис - 09.11.2017

АД ЕЛЕМ планира во наредниот период да ги интензивира контактите со ЕВН Македонија со цел да се најде начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект во центарот на Скопје, најавува генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ...

Миновски: ЕЛЕМ бара начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект со ЕВН

Слободен Печат - 09.11.2017

АД ЕЛЕМ планира во наредниот период да ги интензивира контактите со ЕВН Македонија со цел да се најде начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект во центарот на Скопје, најавува генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ...

Миновски: Постои можност зградата на ЕЛЕМ да добие фасада со модерен изглед

Либертас - 09.11.2017

АД ЕЛЕМ планира во наредниот период да ги интензивира контактите со ЕВН Македонија со цел да се најде начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект во центарот на Скопје, најавува генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ...

Миновски: Постои можност зградата на ЕЛЕМ да добие фасада со модерен изглед

Локално - 09.11.2017

АД ЕЛЕМ планира во наредниот период да ги интензивира контактите со ЕВН Македонија со цел да се најде начин како да се заврши фасадата на заедничкиот објект во центарот на Скопје, најавува генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ...