TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Серискиот електричен автомобил на Porsche се појави без камуфлажа

Авто Плус - 06.10.2017

Првиот електричен автомобил на Porsche ќе се појави во 2019 година, но веќе е подложен на сериозни тестови од страна на германскиот производител Првиот електричен автомобил на Porsche ќе се појави во 2019 година, но веќе е подложен на сериозни ...

Porsche Mission E се појави во јавноста

Smartportal - 05.10.2017

Директниот конкурент на Tesla Model S, комплетно електрифицираниот Porsche Mission E, за прв пат е забележен во јавност. Porsche го најави комплетно електрифицираниот модел во 2015-тата, меѓутоа ретко кога известуваше за прогресот при конструирањето.