TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје: Изградбата на пристапна улица е предвидена со ДУП од 2012 година

Либертас - 19.03.2017

Изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември е предвидена со Детален урбанистички план донесен од Општина Центар во 2012 година и ја гради приватен инвеститор.

Град Скопје: Изградбата на пристапната улица е предвидена со ДУП од општина Центар донесен во 2012-та година

Макфакс - 19.03.2017

Градот Скопје сака да ја информира јавноста дека изградбата на оваа пристапна улица со посебен сообраќаен режим е предвидена со Детален урбанистички план донесен од Општина Центар во 2012 година, а истата ја гради приватен инвеститор.

Град Скопје: Улицата ја зацрта општина Центар, а не ние

24 Вести - 18.03.2017

Градот Скопје вечерва реагира на, како што пишува во соопштението, невистините изнесени од страна на директорот на ПОЦ Центар, Саша Богдановиќ, околу изградбата на пристапната улица. „Градот Скопје информира дека изградбата е предвидена со детален ...

Град Скопје: Изградбата на улицата на кеј е предвидена со ДУП донесен од Општина Центар

А1 On - 19.03.2017

„Градот Скопје повторно сака да ја информира јавноста околу дел од нејаснотиите поврзани со изградбата пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември. Господине Жерновски на која општина сте вие градоначалник? Дали си ги познавате ...

Град Скопје: Ние ниту сме донеле ДУП ниту ја градиме улицата на кејот

Репортер - 18.03.2017

Градот Скопје денеска преку соопштение обвини дека директорот на ПОЦ и претседател на ОО СДСМ-Центар, Саша Богдановиќ, изнел невистини и манипулации околу изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември.

Трајановски до Жерновски: Улицата е надземна!

+инфо - 19.03.2017

Град Скопје не е институцијата која ја има вцртано оваа улица и Град Скопје не е таа која ќе ја гради, велат од Градот. Градот Скопје испрати реакција во врска со изградбата пристапна улица на Кеј 13 Ноември.

Град Скопје: Изградбата на улицата на кејот е предвидена со ДУП на општина Центар...

Н.Македонија - 18.03.2017

Град Скопје: Изградбата на улицата на кејот е предвидена со ДУП на општина Центар Градот Скопје денеска преку соопштение обвини дека директорот на ПОЦ и претседател на ОО СДСМ-Центар, Саша Богдановиќ, изнел невистини и манипулации околу изградбата ...

Град Скопје: Изградбата на пристапна улица е предвидена со ДУП од 2012 година

Курир - 19.03.2017

Изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември е предвидена со Детален урбанистички план донесен од Општина Центар во 2012 година и ја гради приватен инвеститор.

Град Скопје: Изградбата на улицата на кејот е предвидена со ДУП на Општина Центар

Курир - 18.03.2017

Градот Скопје денеска преку соопштение обвини дека директорот на ПОЦ и претседател на ОО СДСМ-Центар, Саша Богдановиќ, изнел невистини и манипулации околу изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември.

Град Скопје: Изградбата на пристапна улица е предвидена со ДУП од 2012 година

Репортер - 19.03.2017

Изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември е предвидена со Детален урбанистички план донесен од Општина Центар во 2012 година и ја гради приватен инвеститор.

Реакција: Град Скопје не е институцијата која ја има вцртано оваа улица и не е таа која ќе ја гради

Позитив.мк - 19.03.2017

Градот Скопје преку соопштение обвини дека директорот на ПОЦ и претседател на ОО СДСМ-Центар, Саша Богдановиќ, изнел невистини и манипулации околу изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември.

Град Скопје: Изградбата на пристапна улица е предвидена со ДУП од 2012 година

Алфа - 19.03.2017

Изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември е предвидена со Детален урбанистички план донесен од Општина Центар во 2012 година и ја гради приватен инвеститор.

Град Скопје: Изградбата на улицата на кејот е предвидена со ДУП на Општина Центар

Скопје инфо - 19.03.2017

Градот Скопје денеска преку соопштение обвини дека директорот на ПОЦ и претседател на ОО СДСМ-Центар, Саша Богдановиќ, изнел невистини и манипулации околу изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември.

Град Скопје: Изградбата на улица на Кеј е предвидена со ДУП од 2012 година

еМагазин - 19.03.2017

Изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември е предвидена со Детален урбанистички план донесен од Општина Центар во 2012 година и ја гради приватен инвеститор.

Град Скопје: Улицата ја зацрта општина Центар, а не ние

Локално - 19.03.2017

Градот Скопје реагира на, како што пишува во соопштението, невистините изнесени од страна на директорот на ПОЦ Центар, Саша Богдановиќ, околу изградбата на пристапната улица. „Градот Скопје информира дека изградбата е предвидена со детален ...

Град Скопје: Изградбата на пристапна улица е предвидена со ДУП од 2012 година

Телевизија Нова - 19.03.2017

Изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември е предвидена со Детален урбанистички план донесен од Општина Центар во 2012 година и ја гради приватен инвеститор.

Град Скопје: Изградбата на улицата на кејот е предвидена со ДУП на Општина Центар

Press24 - 19.03.2017

Градот Скопје денеска преку соопштение обвини дека директорот на ПОЦ и претседател на ОО СДСМ-Центар, Саша Богдановиќ, изнел невистини и манипулации околу изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември.

Град Скопје: Изградбата на пристапна улица е предвидена со ДУП од 2012 година

Канал5 - 19.03.2017

Изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември е предвидена со Детален урбанистички план донесен од Општина Центар во 2012 година и ја гради приватен инвеститор.

Град Скопје: Изградбата на улицата на кејот е предвидена со ДУП на Општина Центар

Канал5 - 19.03.2017

Градот Скопје денеска преку соопштение обвини дека директорот на ПОЦ и претседател на ОО СДСМ-Центар, Саша Богдановиќ, изнел невистини и манипулации околу изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември.

Град Скопје: Изградбата на пристапна улица е предвидена со ДУП од 2012 година

Порта 3 - 20.03.2017

„Изградбата на пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 Ноември е предвидена со Детален урбанистички план донесен од Општина Центар во 2012 година и ја гради приватен инвеститор.