TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Охридската општа болница со месеци работи со блокирана сметка

24 Вести - 10.11.2017

Со месеци општата болница од Оxрид работи со блокирана сметка поради долг од речиси 3 милиони евра. Условите за работа тешки, бројот на пациенти се зголемува, болницата кубури со средства а згора на се секојдневно доспеваат и нови побарувања од ...

Охридската општа болница со месеци работи со блокирана сметка

Скопје24 - 10.11.2017

Со месеци општата болница од Оxрид работи со блокирана сметка поради долг од речиси 3 милиони евра. Условите за работа тешки, бројот на пациенти се зголемува, болницата кубури со средства а згора на се секојдневно доспеваат и нови побарувања од ...

Охридската општа болница со месеци работи со блокирана сметка

Локално - 10.11.2017

Со месеци општата болница од Оxрид работи со блокирана сметка поради долг од речиси 3 милиони евра, информира ТВ24 . Условите за работа се тешки, бројот на пациенти се зголемува, болницата кубури со средства и, згора на се секојдневно доспеваат и ...