TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одбележување на светскиот ден на поезијата

Вечер - 20.03.2017

Со музичка програма чествувањето ќе го збогати камерниот хор „Херувими". Нa 21 мapт 2017 (вторник), со почеток во 13 чacoт, во Haционалната и yнивepзитeтската библиoтeкa „Cв. Kлимeнт Oxридски" во Скoпje ќe нacтaпaт пoeти - членови на Македонскиот ...

Светскиот ден на поезијата-21 март ќе се одбележи во НУБ „Св. Климент Охридски“

Република - 20.03.2017

Во духот на убавата и долга традиција, Македонскиот ПЕН центар и Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ организираат одбележување на Светскиот ден на позеијата. Нa 21 мapт 2017 (вторник), во 13:00 чacoт, во Haционалната и ...