TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Проблеми со реконструкцијата на охридската болница „Св. Еразмо“

Build - 11.11.2017

Запреа работите за реконструкција и адаптација на објектот на специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ во Охрид. Како што јавува порталот „Охридњуз“ , градежните работи се сопрени кон крајот на октомври поради тоа што не се ...

Прекината изградбата на болницата Св. Еразмо

Телма - 09.11.2017

Изведувачот на работите градежната компанија ВИА од Вевчани информира дека не може да го доврши новиот блок во болницата Св. Еразмо, кој е готов над 80%, бидејќи се уште не се ослободени старите операциони сали кои треба да се урнат за да се ...

Проблеми со реконструкцијата на охридската болница „Св. Еразмо“

Спектра ТВ - 11.11.2017

Запреа работите за реконструкција и адаптација на објектот на специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ во Охрид. Како што јавува порталот „Охридњуз“, градежните работи се сопрени кон крајот на октомври поради тоа што не се ...

Запрена изградбата на новиот блок во специјалната болница „Св.Еразмо“, неизвесно е кога ќе продолжи и каква намена ќе ...

OhridNews - 09.11.2017

Изградбата на новото болничко крило во специјалната болница за ортопедија и траумаологија „Св. Еразмо“ во Охрид, каде според најавите на почетокот од градежните работи во 2015 година, требаше да се пресели Заводот за превенција, лекување и ...

Владата на СДСМ ја прекина градбата на болницата „Св. Еразмо“ започната од минатата Влада

Курир - 11.11.2017

Стопирани работите за реконструкција и адапатација на објектот на специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ во Охрид. Според информациите кои се појавија во јавноста градежните работи се сопрени конк рајот на октомври поради ...

Прекината изградбата на болницата Св. Еразмо (ВИДЕО)

Либертас - 09.11.2017

Изведувачот на работите градежната компанија ВИА од Вевчани информира дека не може да го доврши новиот блок во болницата Св. Еразмо, кој е готов над 80%, бидејќи се уште не се ослободени старите операциони сали кои треба да се урнат за да се ...

Владата на СДСМ ја прекина градбата на болницата „Св. Еразмо“

Пулс24 - 11.11.2017

Владеачката гарнитура очигледно најмалку мисли на потребите на граѓаните, многу од проектите кои што беа започнати од Владата на ВМРО-ДПМНЕ, сега се стопирани, а еден од нив е и изградбата на болницата „Св.

(ВИДЕО) Прекината изградбата на болницата Св. Еразмо

Локално - 10.11.2017

Изведувачот на работите градежната компанија ВИА од Вевчани информира дека не може да го доврши новиот блок во болницата Св. Еразмо, кој е готов над 80%, бидејќи се уште не се ослободени старите операциони сали кои треба да се урнат за да се ...

Запрена градбата на болницата „Св. Еразмо“ започната од минатата Влада

Вечер - 11.11.2017

Стопирани работите за реконструкција и адапатација на објектот на специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо" во Охрид. Според информациите кои се појавија во јавноста градежните работи се сопрени конк рајот на октомври поради ...

Владата на СДСМ ја прекина градбата на болницата „Св. Еразмо“ започната од минатата Влада

Нетпрес - 11.11.2017

Владеачката гарнитура очигледно најмалку мисли на потребите на граѓаните, многу од проектите кои што беа започнати од Владата на ВМРО-ДПМНЕ, сега се стопирани, а еден од нив е и изградбата на болницата „Свети Еразмо“ во Охрид, со што директно се ...

Владата на СДСМ ја прекина градбата на болницата „Св. Еразмо“, започната од претходната Влада

Република - 11.11.2017

Владејачката гарнитура очигледно најмалку мисли на потребите на граѓаните, многу од проектите кои што беа започнати од Владата на ВМРО-ДПМНЕ, сега се стопирани, а еден од нив е и изградбата на болницата „Св.