TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Слика која го полуде светот: Која е мајката, а кои се трите нејзини ќерки?

Сител - 13.09.2017

Натали Вардел (45) е мајка на три ќерки, а по изгледот никако не се разликува од нив. Одлично изгледа и кога ќе застане покрај ќерките тинејџерки, неможете да најдете разлика. Една од нивните фотографии внесе вистинска дилема на социјалните мрежи.

Која е мајка, а кои се ќерки на фотографијата?!

Вечер - 13.09.2017

Оваа жена изгледа толку добро за своте години што е невозножно да се разликува од ќерките! Натали Вардел има 45 години и изгледа одлично. Токму заради тоа е тешко да се разликува од нејзините триќерки, адолесцентки.

Слика која го полуде светот: Која е мајката, а кои се трите нејзини ќерки?

Press24 - 13.09.2017

Натали Вардел (45) е мајка на три ќерки, а по изгледот никако не се разликува од нив. Одлично изгледа и кога ќе застане покрај ќерките тинејџерки, неможете да најдете разлика. Една од нивните фотографии внесе вистинска дилема на социјалните мрежи.

Фотографија поради која сите се во дилема: Која е мајката, а кои се трите нејзини ќерки?

Скопје24 - 14.09.2017

Натали Вардел (45) е мајка на три ќерки, а по изгледот никако не се разликува од нив. Одлично изгледа и кога ќе застане покрај ќерките тинејџерки, неможете да најдете разлика. Една од нивните фотографии внесе вистинска дилема на социјалните мрежи.