TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Марин и Спасовски во Горно Лисиче: Граѓаните ќе добијат функционаална фекална и атмосферска канализција и субвенции за ...

А1 On - 13.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Аеродром Златко Марин и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вчера беа на средби со граѓаните на Горно Лисиче. Марин ги презентираше проектите и плановите предвидени во програмата за Горно Лисиче, каде во ...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар ...

Курир - 12.10.2017

-Во авугст 2006 овде во Општина Аеродром, имаше вработени 11.200 вработени луге, на крајот на 2016 година, бројот на вработени изнесува 17.900, речиси, 18.000, од 11 илјади на 18 илјади, зголемување од над 60 проценти, епа тоа ВМРО-ДПМНЕ, тоа е таа ...

Коневски: Во иднина продолжуваме со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, како и нов ...

Курир - 12.10.2017

-Фокусот во овој моментсакам да го ставам на проектите што ќе ги реализираме наредните четири години.Аеродром е демографски млада општина, а тоа значи дека има многу дечиња, што особено ме радува и сум сигурен дека со проектите кои и во иднина ќе ги ...

Марин и Спасовски во Горно Лисиче: Граѓаните ќе добијат функционаална фекална и атмосферска канализција и субвенции за ...

Слободен Печат - 13.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Аеродром Златко Марин и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вчера беа на средби со граѓаните на Горно Лисиче. Марин ги презентираше проектите и плановите предвидени во програмата за Горно Лисиче, каде во ...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар ...

Нетпрес - 12.10.2017

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

+инфо - 11.10.2017

Со изградбата на спортска сала, посочи тој, ќе се обезбедат услови за спорт за учениците од основното училиште во Долно Лисиче. Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалициските партнери Ивица Коневски денеска ги ...

Коневски: Во иднина продолжуваме со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, како и нов ...

Нетпрес - 12.10.2017

Со огромна чест и задоволство ја прифатив кандидатурата за трет мандат. Изминатите осум години можевте да се уверите дека јас сум човек кој секогаш остава реализираните дела да говорат за мојот успех како градоначалник.

Долно Лисиче ќе добие спортска сала и детска градинка

Република - 11.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Аеродром, кој е и актуелен градоначалник, Ивица Коневски денеска се сретна со жителите на Долно Лисиче. Претендентот за нов мандат, поддржан од ВМРО-ДПМНЕ им вети детска градинка на жителите на Долно Лисиче.

Марин и Спасовски во Горно Лисиче: Граѓаните ќе добијат фекална и атмосферска канализција и субвенции за еколошки огрев

Макфакс - 13.10.2017

Горно Лисиче ќе добие функционална фекална и атмосферска канализација која е децениски проблем за граѓаните. Веднаш по изборите ќе го објавиме и планот за реконструкција на улиците кои се во многу лоша состојба, порача кандидатот за градоначалник на ...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во програмата има уште многу проекти за подобар живот

Телевизија Нова - 12.10.2017

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Коневски ќе го започне третиот мандат со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, зелен парк

Република - 12.10.2017

Со огромна чест и задоволство ја прифатив кандидатурата за трет мандат. Изминатите осум години можевте да се уверите дека јас сум човек кој секогаш остава реализираните дела да говорат за мојот успех како градоначалник.

Целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево – најави Коневски

Скопје инфо - 11.10.2017

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Марин вети решение за проблемот со канализацијата во Горно Лисиче

Newsroom - 13.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од СДСМ, Златко Марин и министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски вчера беа на средби со граѓаните на Горно Лисиче. Марин ги презентираше проектите и плановите предвидени во програмата за Горно Лисиче, ...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар ...

Република - 12.10.2017

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Коневски: Во Аеродром ќе се изгради затворен базен, современ фитнес и тениски центар

Телевизија Нова - 12.10.2017

-Фокусот во овој моментсакам да го ставам на проектите што ќе ги реализираме наредните четири години.Аеродром е демографски млада општина, а тоа значи дека има многу дечиња, што особено ме радува и сум сигурен дека со проектите кои и во иднина ќе ги ...

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Курир - 12.10.2017

Покрај изградбата на спортска сала, со што ќе се обезбедат услови за спорт за учениците од основното училиште изградбата на новата градинка со што ќе се обезбедат услови за згрижување деца од предучилишна возраст во Долно Лисиче, во програмата се ...

Марин: Атмосферска канализација и субвенции за еколошки огрев за Горно Лисиче...

Н.Македонија - 13.10.2017

Марин: Атмосферска канализација и субвенции за еколошки огрев за Горно Лисиче Кандидатот за градоначалник на Аеродром од СДСМ, Златко Марин и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски беа на средби со граѓаните на Горно Лисиче.

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром

Макфакс - 12.10.2017

На митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на партијата, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Коневски: Ќе создадеме нова зелена оаза со голем број садници, пешачки патеки и детски игралишта

Скопје инфо - 13.10.2017

Ивица Концевски кандидат за градоначалник на Аеродорм од редовите на ВМРО – ДПМНЕ вети дека ќе изгради нов зелен парк зад зградата на ФФМ, покрај кејот на Вардар. -На површина од 10 хектари ќе создадеме нова зелена оазасо голем број садници, пешачки ...

Коневски: Секогаш во преден план го ставаме образованието и социјалната грижа за најмладите

Скопје инфо - 13.10.2017

-Фокусот во овој моментсакам да го ставам на проектите што ќе ги реализираме наредните четири години. Аеродром е демографски млада општина, а тоа значи дека има многу дечиња, што особено ме радува и сум сигурен дека со проектите кои и во иднина ќе ...

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Пулс24 - 12.10.2017

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Марин и Спасовски во Горно Лисиче: Граѓаните ќе добијат фекална и атмосферска канализација и субвенции за еколошки ...

Точка - 13.10.2017

Горно Лисиче ќе добие функционална фекална и атмосферска канализација која е децениски проблем за граѓаните. Веднаш по изборите ќе го објавиме и планот за реконструкција на улиците кои се во многу лоша состојба, порача кандидатот за градоначалник на ...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар ...

Скопје инфо - 12.10.2017

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Телевизија Нова - 12.10.2017

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

ЛИ2017/ Марин: Горно Лисиче ќе добие атмосферска канализација и субвенции за еколошки огрев

Либертас - 13.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од СДСМ, Златко Марин и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски беа на средби со граѓаните на Горно Лисиче. Презентирајќи ги проектите и плановите предвидени во програмата за Горно Лисиче, Марин рече ...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром

Точка - 13.10.2017

На митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на партијата, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Марин: Атмосферска канализација и субвенции за еколошки огрев во Горно Лисиче

Бриф - 13.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од СДСМ, Златко Марин и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски беа на средби со граѓаните на Горно Лисиче. Презентирајќи ги проектите и плановите предвидени во програмата за Горно Лисиче, Марин рече ...