TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сојлу ја појасни изјавата за испраќање на 15 илјади мигранти во Европа секој месец

Сител - 20.03.2017

Турскиот министер за внатрешни работи Сулејман Сојлу даде појаснување на својата претходна изјава дека Турција би можела да испраќа секој месец по „15 илјади бегалци во Европа“, прецизирајќи дека ги имал предвид само „нередовните имигранти“, кои се ...

Сојлу се правда за изјавата дека ќе ја преплави Европа со мигранти

+инфо - 20.03.2017

Турскиот министер за внатрешни работи сега вели дека неговите зборови биле извртени во корист на опозицијата. Турскиот министер за внатрешни работи Сулејман Сојлу даде појаснување на својата претходна изјава дека Турција би можела да испраќа секој ...

Сојлу ја појасни изјавата за испраќање на 15 илјади мигранти во Европа секој месец

А1 On - 20.03.2017

Турскиот министер за внатрешни работи Сулејман Сојлу даде појаснување на својата претходна изјава дека Турција би можела да испраќа секој месец по „15 илјади бегалци во Европа“, прецизирајќи дека ги имал предвид само „нередовните имигранти“, кои се ...

Сојлу ја појасни изјавата за испраќање на 15 илјади мигранти во Европа секој месец

Либертас - 20.03.2017

Турскиот министер за внатрешни работи Сулејман Сојлу даде појаснување на својата претходна изјава дека Турција би можела да испраќа секој месец по „15 илјади бегалци во Европа“, прецизирајќи дека ги имал предвид само „нередовните имигранти“, кои се ...