TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стаклена куќа која може да биде изградена за осум часа

Порта 3 - 19.05.2017

ОOD е фантастичен префабрикуван објект, кој не ја жртвува приватноста заради добриот поглед на околината. Бидејќи нејзината предна страна е обложена со огледала, оваа компактна куќа од 18 квадратни метри не само што го спречува љубопитниот поглед ...

Стаклена куќа од 33.000 евра што се подига за осум часа

Бизнис Инфо - 19.05.2017

Фото: OOD Монтажната куќа OOD , што се произведува во Естонија, е дизајнирана за потребите на хотелиерите, но и за сите оние кои сакаат викенд куќа на непристапни локации. Поради својата мала површина и лесна инсталација може да се монтира било ...