TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

КАДЕ ГОРИ: Нашла употребени кондоми во автомобилот на сопругот, еве како му се одмаздила

Телеграф - 19.05.2017

Со игла ги боцнала останатите кондоми и ги потопила во сос од лути пиперки. Потоа ги вратила на место Една Американка чиј идентитет не е откриен, на интернет разоткрила како била жртва на измама од нејзиниот сопруг.

Нашла искористени кондоми во автомобилот на сопругот и направила нешто злобно

Вечер - 19.05.2017

Сигурни сме дека нејзиниот сопруг зажалил, а еве и зошто. Сигурни сме дека нејзиниот сопруг зажалил, а еве и зошто. Оваа жена во автомобилот на својот сопруг нашла искористени кондоми кои сигурно не ги користел со неа.