TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови сексуални напади од страна на мигранти во Германија

Стандард - 17.07.2017

Германската полиција истражува серија судири со учество на околу 1.000 луѓе и најмалку четири сексуални напади на уличен фестивал во јужниот град Шорндорф викендов, пренесе ДПА. Локалните медиуми јавуваат контрадикторни податоци за инцидентот.

Германија: Бегалци повторно сексуално нападнаа тинејџерки

Макфакс - 17.07.2017

Во гратчето Шорндорф, покрај Штутгард, викендов млади бегалци нападнале тинејџерки, соопшти денеска полицијата. На манифестацијата „Шорндорфска недела“ се случиле најмалку два случаи на сексуално малтретирање.

Германија: Бегалци повторно сексуално нападнаа тинејџерки

Кајгана - 17.07.2017

Во гратчето Шорндорф викендов млади бегалци нападнале тинејџерки, соопшти денеска германската полиција. На манифестацијата „Шорндорфска недела“ се случиле најмалку два инциденти на сексуално малтретирање.