TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Управата за јавни приходи објави нова листа на должници

Академик - 10.11.2017

Управата за јавни приходи објавува Листа на должници бр.11/2017 за долгови доспеани до 31.7.2017 и неплатени до 31.10.2017 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и ...

УЈП ја објави најновата листа на должници

Денар - 10.11.2017

Управата за јавни приходи ја објави Листата на должници бр.01/2018 за долгови доспеани до 30.09.2017 и неплатени до 31.12.2017 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, ...

Проверете дали и должите на УЈП – нова листа на должници

Република - 10.11.2017

Управата за јавни приходи објави Листа на должници за долгови доспеани до 31.07.2017 и неплатени до 31.10.2017 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и царини.