TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Разрешен главниот уредник на гласилото на кубанската комунистичка партија „Гранма“

+инфо - 10.11.2017

Кубанската комунистичка партија на Раул Кастро спроведува строга контрола врз медиумите во Куба, вклучително и со забрана за пристап до интернет. Кубанските власти наредија смена на главниот уредник на државниот весник „Гранма“ Пелаио Тери Куерво.

Разрешен главниот уредник на гласилото на кубанската комунистичка партија „Гранма“

Сител - 10.11.2017

Кубанските власти наредија смена на главниот уредник на државниот весник „Гранма“ Пелаио Тери Куерво. Според штурото соопштение, објавено на насловната страница на самиот весник, се наведува дека Куерво е сменет затоа што дозволил да се случат ...

Разрешен главниот уредник на гласилото на кубанската комунистичка партија „Гранма“

А1 On - 10.11.2017

Кубанските власти наредија смена на главниот уредник на државниот весник „Гранма“ Пелаио Тери Куерво. Според штурото соопштение, објавено на насловната страница на самиот весник, се наведува дека Куерво е сменет затоа што дозволил да се случат ...

Разрешен главниот уредник на гласилото на кубанската комунистичка партија „Гранма“

Орбис - 10.11.2017

Кубанските власти наредија смена на главниот уредник на државниот весник „Гранма“ Пелаио Тери Куерво. Според штурото соопштение, објавено на насловната страница на самиот весник, се наведува дека Куерво е сменет затоа што дозволил да се случат ...