TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хороскоп за најмалите: Кои детски особини се врзуваат за секој хороскопки знак?

Кафе пауза - 10.11.2017

Кога станува збор за воспитувањето на децата, нивниот карактер игра огромна улога. Доколку сакаат да бидат успешни во својата цел, родителите мора да го прилагодат начинот на воспитување во согласност со личноста на своите најмали.

Хороскоп за најмалите: Родители, прочитајте какви се вашите деца

Press24 - 10.11.2017

Кога станува збор за воспитувањето на децата, нивниот карактер игра огромна улога. Доколку сакаат да бидат успешни во својата цел, родителите мора да го прилагодат начинот на воспитување во согласност со личноста на своите најмали.