TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фото: Фотографија на Бритни Спирс продадена за 10.000 долари - изгледа како да ја нацртало дете

Press24 - 09.11.2017

Бритни Спирс го остави микрофонот и се фати за четката за сликање, а нејзиното "ремек дело" е продадено верувале или не за 10.000 долари. Сепак, се работи за хумана акција бидејќи сите пари отишле за семејствата на жртвите на масакрот во Лас ...

Сликата што Бритни Спирс ја продаде за 10.000 долари

365 - 09.11.2017

Бритни… или ти е срцка, или не можеш да ја свариш. Ама барем досега немаме чуено дека на некој му е омилен сликар. А сепак, на една неодамнешна аукција, успеа да продаде пар нацртани цветови со водени бои за 10.000 долари.

Изгледа како да ја цртало дете- Фотографија на Бритни продадена за 10.000 долари

Пулс24 - 10.11.2017

Бритни Спирс го остави микрофонот и се фати за четката за сликање, а нејзиното "ремек дело" е продадено верувале или не за 10.000 долари. Сепак, се работи за хумана акција бидејќи сите пари отишле за семејствата на жртвите на масакрот во Лас ...