TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Баша: Албанија е на црната листа на САД за перење пари од дрога

Локално - 15.11.2017

Албанија се наоѓа на „црната листа“ на САД на земји во кои најмногу има перење пари од дрога и други криминални активности, изјави лидерот на албанската опозициска Демократската партија, Љуљзим Баша.

Баша: Албанија е една од главните земји во светот каде што има перење пари

Макфакс - 14.11.2017

Албанија е на списокот со земји во кои најмногу има перење пари добиени од криминални активности. Ова го изјави лидерот на опозицијата во Албанија, Љуљзим Баша. Претседателот на Демократската партија ја обвини владата на левицата во Тирана дека ...

Баша: Обвинувањата за перење пари од дрога потврдени и од Стејт департментот

Алсат-М - 14.11.2017

Во Албанија, претседателот на опозициската Демократска Партија, Љуљзим Баша, изјави дека обвинувањата на опозицијата кон владата за перење пари од дрогата, ги потврдил и американскиот Стејт департмент.

Албанија на пат да стане картел држава

Фактор - 15.11.2017

Лидерот на албанската опозиција продолжи со обвинувањата за тежок криминал во Албанија пред се со црниот бизнис со производство и продажба на дрога. Според неговите информации Албанија се наоѓа на „црната листа“ на САД на земји во кои најмногу има ...

Баша: Албанија е една од главните земји во светот каде што има перење пари

Вечер - 14.11.2017

Албанија е на списокот со земји во кои најмногу има перење пари добиени од криминални активности. Ова го изјави лидерот на опозицијата во Албанија, Љуљзим Баша. Претседателот на Демократската партија ја обвини владата на левицата во Тирана дека ...

Баша: Албанија е на црната листа на САД за перење пари од дрога

+инфо - 15.11.2017

Албанија се наоѓа на „црната листа“ на САД на земји во кои најмногу има перење пари од дрога и други криминални активности. Албанија се наоѓа на „црната листа“ на САД на земји во кои најмногу има перење пари од дрога и други криминални активности, ...

Баша: Албанија е една од главните земји во светот каде што има перење пари

Денар - 14.11.2017

Албанија е на списокот со земји во кои најмногу има перење пари добиени од криминални активности. Ова го изјави лидерот на опозицијата во Албанија, Љуљзим Баша. Претседателот на Демократската партија ја обвини владата на левицата во Тирана дека ...

Баша: Албанија е на црната листа на САД за перење пари од дрога

Орбис - 15.11.2017

Албанија се наоѓа на „црната листа“ на САД на земји во кои најмногу има перење пари од дрога и други криминални активности, изјави лидерот на албанската опозициска Демократската партија, Љуљзим Баша.

Баша: Албанија е една од главните земји во светот каде што има перење пари

Точка - 14.11.2017

Албанија е на списокот со земји во кои најмногу има перење пари добиени од криминални активности. Ова го изјави лидерот на опозицијата во Албанија, Љуљзим Баша. Претседателот на Демократската партија ја обвини владата на левицата во Тирана дека ...

Баша: Албанија е на црната листа на САД за перење пари од дрога

А1 On - 15.11.2017

Албанија се наоѓа на „црната листа“ на САД на земји во кои најмногу има перење пари од дрога и други криминални активности, изјави лидерот на албанската опозициска Демократската партија, Љуљзим Баша.

Баша: Албанија е на црната листа на САД за перење пари од дрога

Р.С.Европа - 15.11.2017

Албанија се наоѓа на „црната листа“ на САД на земји во кои најмногу има перење пари од дрога и други криминални активности, изјави лидерот на албанската опозициска Демократската партија Љуљзим Баша.

Баша: Албанија е на црната листа на САД за перење пари од дрога

Алсат-М - 15.11.2017

Албанија се наоѓа на „црната листа“ на САД на земји во кои најмногу има перење пари од дрога и други криминални активности, изјави лидерот на албанската опозициска Демократската партија, Љуљзим Баша.

Баша: Албанија е на црната листа на САД за перење пари од дрога

Правдико - 15.11.2017

Албанија се наоѓа на „црната листа“ на САД на земји во кои најмногу има перење пари од дрога и други криминални активности, изјави лидерот на албанската опозициска Демократската партија Љуљзим Баша.