TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавени тајни белешки на ФБИ: Вистинскиот Тито исчезнал во 1937 година во Русија, Југославија ја водел руски генерал

А1 On - 10.11.2017

На 20 април 1955 година, Маријан Џон Маркул во ФБИ во Лос Анџелес ја раскажал приказната дека човекот кој што се претставува како Јосип Броз Тито всушност не е Тито, туку е руски агент кој што го презел неговиот идентитет, откако вистинскиот Јосип ...

ПОСЛЕДНИОТ ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА ЗА ТИТО: Погледнете како ја дочекал 1980 година

Sky - 06.11.2017

Неприкосновениот владетел на некогашна СФРЈ Јосип Броз Тито бил човек кој уживал во луксуз. Доказ за таквите тврдења е и снимката од дочекот на новата 1980 година. Иако тогаш бил болен и стар, Тито сепак се појавил на дочекот кој бил организиран во ...

Објавени тајни белешки на ФБИ: Вистинскиот Тито исчезнал во 1937 година во Русија, Југославија ја водел руски генерал

Орбис - 10.11.2017

На 20 април 1955 година, Маријан Џон Маркул во ФБИ во Лос Анџелес ја раскажал приказната дека човекот кој што се претставува како Јосип Броз Тито всушност не е Тито, туку е руски агент кој што го презел неговиот идентитет, откако вистинскиот Јосип ...

БЕЛЕШКИ НА ФБИ: Човекот кој се преставувал како Тито не бил вистинскиот Тито

Фактор - 10.11.2017

Според белешки на ФБИ Тито исчезнал. Маријан Џон Маркул во ФБИ во Лос Анџелес на 20 април 1955 година, ја раскажал приказната дека човекот кој што се претставува како Јосип Броз Тито всушност не е Тито.

Објавени тајни белешки на ФБИ: Вистинскиот Тито исчезнал во 1937 година во Русија, Југославија ја водел руски генерал

Локално - 10.11.2017

На 20 април 1955 година, Маријан Џон Маркул во ФБИ во Лос Анџелес ја раскажал приказната дека човекот кој што се претставува како Јосип Броз Тито всушност не е Тито, туку е руски агент кој што го презел неговиот идентитет, откако вистинскиот Јосип ...

Објавени тајни белешки на ФБИ: Вистинскиот Тито исчезнал во 1937 година во Русија, Југославија ја водел руски генерал

Скопје24 - 10.11.2017

На 20 април 1955 година, Маријан Џон Маркул во ФБИ во Лос Анџелес ја раскажал приказната дека човекот кој што се претставува како Јосип Броз Тито всушност не е Тито, туку е руски агент кој што го презел неговиот идентитет, откако вистинскиот Јосип ...

Според тајните документи на ФБИ вистинскиот Тито исчезнал во 1937 година – Југославија ја водел руски генерал?!

Канал5 - 10.11.2017

Маријан Џон Маркул, на 20 април 1955 година во седиштето на ФБИ во Лос Анџелес ја раскажал приказната дека човекот кој што се претставувал како Јосип Броз Тито всушност не е Тито, туку руски агент кој што го презел неговиот идентитет, откако ...

ФБИ: Човекот кој се преставувал како Тито не бил вистинскиот Тито

iPortal - 10.11.2017

Според белешки на ФБИ Тито исчезнал. Маријан Џон Маркул во ФБИ во Лос Анџелес на 20 април 1955 година, ја раскажал приказната дека човекот кој што се претставува како Јосип Броз Тито всушност не е Тито.

Објавени тајни белешки на ФБИ: Вистинскиот Тито исчезнал во 1937 година во Русија, Југославија ја водел руски генерал

Поглед - 11.11.2017

На 20 април 1955 година, Маријан Џон Маркул во ФБИ во Лос Анџелес ја раскажал приказната дека човекот кој што се претставува како Јосип Броз Тито всушност не е Тито, туку е руски агент кој што го презел неговиот идентитет, откако вистинскиот Јосип ...