TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дара се мажи во Дубаи: Бубамара отиде на Емиратите за да закаже свадба

Сител - 14.11.2017

Пејачката со синот Коста тргнала на луксузно патување, кое го платило нејзиното 17-годишно помладо момче, кошаркарот Немања Безбрадиќ, за да се договори за деталите за нивната венчавка. Дара Бубамара (41) на големо ја планира венчавката со 17 години ...

Дара Бубамара се мажи: Еве каде и кога ќе биде свадбата!

Хитпортал - 14.11.2017

Дара Бубамара ужива во романсата со 17-години помладиот кошаркат Немања Безбрадиќ. Парот е во врска од март оваа година, а според тврдењата на нејзините пријатели, Дара никогаш не била посреќна и позадоволна.

Дара Бубамара ќе се мажи за 17 години помлад кошаркар

Репортер - 14.11.2017

Српската пејачка Дара Бубамара веќе подолг период е во врска со 17 години помлад кошаркар. Иако не сакаше да ги потврди шпекулации дека наскоро ќе застане на лудиот камен, Дара не криеше дека ужива во романсата со далеку помладиот од неа кошаркар ...

Дара Бубамара се мажи во Дубаи – отиде во Емирати да закаже свадба

Република - 14.11.2017

Пејачката со синот Коста тргнала на луксузно патување, кое го платило нејзиното 17-годишно помладо момче, кошаркарот Немања Безбрадиќ, за да се договори за деталите за нивната венчавка. Дара Бубамара (41) на големо ја планира венчавката со 17 години ...

Дара Бубамара ќе се мажи - за најсреќниот ден ја избрала најскапата дестинација

Press24 - 14.11.2017

Српската пејачка Дара Бубамара веќе подолг период е во врска со 17 години помлад кошаркар. Иако не сакаше да ги потврди шпекулации дека наскоро ќе застане на лудиот камен, Дара не криеше дека ужива во романсата со далеку помладиот од неа кошаркар ...

Дара Бубамара се мажи- Еве каде ќе ја прави свадбата!

Пулс24 - 14.11.2017

Српската пејачка Дара Бубамара веќе подолг период е во врска со 17 години помлад кошаркар. Иако не сакаше да ги потврди шпекулации дека наскоро ќе застане на лудиот камен, Дара не криеше дека ужива во романсата со далеку помладиот од неа кошаркар ...

Дара Бубамара ќе се мажи за 17 години помлад кошаркар

Попара - 15.11.2017

Српската пејачка Дара Бубамара веќе подолг период е во врска со 17 години помлад кошаркар. Иако не сакаше да ги потврди шпекулации дека наскоро ќе застане на лудиот камен, Дара не криеше дека ужива во романсата со далеку помладиот од неа кошаркар ...