TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) БРУТАЛНА БОРБА ЗА ЖИВОТ: Крокодил нападна слон, но тоа не беше баш добра одлука

Маркукуле - 21.04.2017

На интернет се шири видео на кое млад слон се бори за живот откако крокодил го касна за сурлата. Бруталната борба се случила во националниот парк во државата Малави, а ја снимил праплашениот турист Александар Маканг, кој за тоа време пловел по ...

Шокантно: Крокодил го вклешти слончето за сурла – во истиот миг зажали за тоа

Таратур - 19.04.2017

На интернетот вирален хит стана снимката на која се гледа како едно мало слонче се бори за живот со крокодилот кој го приклештил со челустите за неговата сурла. Бруталната борба се случила во Националниот парк Ливонд, во државата Малави, а ја снимил ...

Се лажете ако мислите дека сте виделе се: Погледнете ја борбата меѓу коњ и алигатор

Сител - 19.04.2017

Мислите дека сте виделе се? Се лажате. Борбата на коњ и алигатор стана хит на интернет. Кога ќе го погледнете ова видео, ќе сфатите колку се силни овие животни. Можеби чудно, но коњот му пријде на алигаторот и го удри со копитата, а потоа алигаторот ...

Несекојдневна глетка: Погледнете ја борбата меѓу коњ и алигатор (видео)

Exclusive.mk - 19.04.2017

Мислите дека сте виделе се? Се лажате. Борбата на коњ и алигатор стана хит на интернет. Кога ќе го погледнете ова видео, ќе сфатите колку се силни овие животни. Можеби чудно, но коњот му пријде на алигаторот и го удри со копитата, а потоа алигаторот ...