TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Среде бел ден на улица снимиле човек како оди БЕЗ ГЛАВА! (ВИДЕО)

Sky - 09.11.2017

На интернет се појави едно чудно видео, а прикажува човек без глава кој среде бел ден шета на улица во еден индиски град. Многумина сметаат дека снимката е лажна, но некои мислат дека се работи за доказ дека постојат безглави митски суштества, кои ...

Минувачите шокирани - среде бел ден им се прошета човек без глава

Сител - 09.11.2017

На интернет се појави едно чудно видео, а прикажува човек без глава кој среде бел ден шета на улица во еден индиски град. Многумина сметаат дека снимката е лажна, но некои мислат дека се работи за доказ дека постојат безглави митски суштества, кои ...