TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонија се движи во добар правец на политички план

МКД - 10.11.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска се сретна со Алберто Алфредо Мануел Труеба, вонреден и ополномоштен амбасадор на Република Аргентина за Република Македонија.

Џафери се сретна со амбасадорот на Аргентина во Македонија

Макфакс - 10.11.2017

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, оствари средба со амбасадорот на Аргентина, ополномоштен за Република Македонија, Алберто Алфредо Мануел Труеба. На средбата беше присутен и пратеникот Реџаил Исмаили, член на ...

Заев – Труеба: Македонија се движи во добар правец

Слободен Печат - 10.11.2017

Република Македонија се движи во добар правец на политички план, порачал Алберто Алфредо Мануел Труеба, вонреден и ополномоштен амбасадор на Република Аргентина за Република Македонија на средбата со премиерот Зоран Заев и притоа ги поздравил ...

Џафери се сретна со амбасадорот на Аргентина во Македонија

Вечер - 10.11.2017

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, оствари средба со амбасадорот на Аргентина, ополномоштен за Република Македонија, Алберто Алфредо Мануел Труеба. На средбата беше присутен и пратеникот Реџаил Исмаили, член на ...

Заев - Труеба: Македонија се движи во добар правец...

Н.Македонија - 10.11.2017

Заев - Труеба: Македонија се движи во добар правец Република Македонија се движи во добар правец на политички план, порачал Алберто Алфредо Мануел Труеба, вонреден и ополномоштен амбасадор на Република Аргентина за Република Македонија на средбата ...

Џафери-Труеба: Развивањето на парламентарната соработка отвора пат и за соработка меѓу други институции

Нетпрес - 10.11.2017

Воспоставувањето и развивањето на парламентарната соработка може да отвори пат за соработка меѓу други институции во двете држави, а тоа ќе биде ќе поттик и за владите да ја интензивираат економската соработка, се согласиле на денешната средба ...

Заев - Труеба: Македонија се движи во добар правец

Канал5 - 10.11.2017

Република Македонија се движи во добар правец на политички план, порачал Алберто Алфредо Мануел Труеба, вонреден и ополномоштен амбасадор на Република Аргентина за Република Македонија на средбата со премиерот Зоран Заев и притоа ги поздравил ...

Џафери се сретна со амбасадорот на Аргентина во Македонија

Точка - 10.11.2017

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, оствари средба со амбасадорот на Аргентина, ополномоштен за Република Македонија, Алберто Алфредо Мануел Труеба. На средбата беше присутен и пратеникот Реџаил Исмаили, член на ...

Заев – Труеба: Македонија се движи во добар правец

А1 On - 10.11.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска се сретна со Алберто Алфредо Мануел Труеба, вонреден и ополномоштен амбасадор на Република Аргентина за Република Македонија.

Џафери се сретна со амбасадорот на Аргентина во Македонија

Sky - 10.11.2017

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, оствари средба со амбасадорот на Аргентина, ополномоштен за Република Македонија, Алберто Алфредо Мануел Труеба. На средбата беше присутен и пратеникот Реџаил Исмаили, член на ...

Заев – Труеба: Македонија се движи во добар правец

Орбис - 10.11.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска се сретна со Алберто Алфредо Мануел Труеба, вонреден и ополномоштен амбасадор на Република Аргентина за Република Македонија.