TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Адора инженеринг се закити со сертификат „КОРЕКТНА ФИРМА“

Денар - 05.10.2017

Адора инженеринг доби сертификат „Коректна фирма“ за беспрекорна репутација и одлична етаблираност во бизнисот, како и за коректно спроведување на обврските кон клиентите и партнерите. Овој градежен бренд покажа одлично ниво на позитивни споменувања ...

Адора инженеринг доби сертификат „Коректна фирма“

+инфо - 05.10.2017

Сертификатот „Коректа фирма“ за Адора е потврда и за врвниот квалитет на изградените домови и деловни објекти. Адора инженеринг доби сертификат „Коректна фирма“ за беспрекорна репутација и одлична етаблираност во бизнисот, како и за коректно ...

Адора инженеринг се закити со сертификат „КОРЕКТНА ФИРМА“

Фокус - 05.10.2017

Адора инженеринг доби сертификат „Коректна фирма“ за беспрекорна репутација и одлична етаблираност во бизнисот, како и за коректно спроведување на обврските кон клиентите и партнерите. Овој градежен бренд покажа одлично ниво на позитивни споменувања ...

Адора инженеринг доби сертификат Коректна фирма

Бизнис Инфо - 05.10.2017

Адора инженеринг доби сертификат Коректна фирма за беспрекорна репутација и одлична етаблираност во бизнисот, како и за коректно спроведување на обврските кон клиентите и партнерите, стои во соопштението.

Адора инженеринг се закити со сертификат „Коректна фирма“

Иновативност - 05.10.2017

Адора инженеринг доби сертификат „Коректна фирма“ за беспрекорна репутација и одлична етаблираност во бизнисот, како и за коректно спроведување на обврските кон клиентите и партнерите. Овој градежен бренд покажа одлично ниво на позитивни споменувања ...