TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со природни лекови против воспалени синуси!

Дума - 24.09.2013

Есента започна а се раздвижија и алергените во воздухот. Како да се избегне кивавицата, затнатиот нос и воспанените синуси? Синуситисот е заболување предизвикано од воспаление на слузницата на ...

Три природни лекови против воспаление на синусите

МРТ - 23.09.2013

Покрај тоа што воздухот е полн со алергени, првите есенски денови со себе ги носат и студените ветрови. Комбинацијата на овие два фактора гарантира кивавица, затнат нос и многу брзо воспалени синуси.

Со природни лекови спасете се од воспалени синуси

Курир - 23.09.2013

Комбинацијата на алергените и првите есенски денови со гаранција ќе предизвика кивавица, затнат нос и многу брзо воспалени синуси кај оние кои се склони на тоа.

Природни лекови против воспаление на синусите

Таратур - 24.09.2013

Покрај тоа што воздухот е полн со алергени, првите есенски денови со себе ги носат и студените ветрови. Комбинацијата на овие два фактора гарантира кивавица, затнат нос и многу брзо воспалени синуси.

Природни лекови против воспаление на синусите

Primetime - 23.09.2013

Причините за појава на синуситис, односно воспаление на слузницата на синусите, можат да бидат од различна природа, а најчесто се јавувакако автоимуно заболување и поради бактериска, вирусна или ...

Три природни лекови против воспаление на синусите

Кукурику - 23.09.2013

Покрај тоа што воздухот е полн со алергени, првите есенски денови со себе ги носат и студените ветрови. Комбинацијата на овие два фактора гарантира кивавица, затнат нос и многу брзо воспалени синуси ...

Три природни лекови против воспаление на синусите

Portal - 21.09.2013

Освен тоа што воздухот е полн со алергенси, првите есенски денови ги носат и првите ладни ветрови. Комбинацијата на овие два фактори гарантира кивавица, затнат нос и воспалени синусни канали.