TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Проектот „Центар се грижи за возрасните“ и следната година, со нови побогати содржини

А1 On - 07.12.2017

Општина Центар во 2018 го продолжува проектот, „Центар се грижи за возрасните“, за нега на возрасните граѓани кои живеат на територија на општината. Моментално акцијата паузира а во наредната година ќе бидат склучени нови договори кои ќе имаат ...

„Центар се грижи за возрасните“ ќе вклучува психолог и медицинска сестра

+инфо - 07.12.2017

„Моментно акцијата паузира, а во наредната година ќе бидат склучени нови договори кои ќе имаат важност цела година со нови содржини и поволности“. Општина Центар во 2018 го продолжува проектот, „Центар се грижи за возрасните“, за нега на возрасните ...

Општина Центар со акција за нега на возрасните граѓани

Вечер - 07.12.2017

Општина Центар следната година ќе го продолжи проектот за нега на возрасните граѓани кои живеат на територија на општината со назив „Центар се грижи за возрасните“. Моментално акцијата паузира, а за 2018-та година е предвиден поголем буџет и ќе ...

Општина Центар со акција за нега на возрасните граѓани

Макфакс - 07.12.2017

Општина Центар следната година ќе го продолжи проектот за нега на возрасните граѓани кои живеат на територија на општината со назив „Центар се грижи за возрасните“. Моментално акцијата паузира, а за 2018-та година е предвиден поголем буџет и ќе ...

Општина Центар ќе ја продолжи акцијата за нега на возрасните граѓани

Скопје инфо - 07.12.2017

Општина Центар следната година ќе го продолжи проектот за нега на возрасните граѓани кои живеат на територија на општината со назив „Центар се грижи за возрасните“. Моментално акцијата паузира, а за 2018-та година е предвиден поголем буџет и ќе ...

Општина Центар со акција за нега на возрасните граѓани

Денар - 07.12.2017

Општина Центар следната година ќе го продолжи проектот за нега на возрасните граѓани кои живеат на територија на општината со назив „Центар се грижи за возрасните“. Моментално акцијата паузира, а за 2018-та година е предвиден поголем буџет и ќе ...