TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денеска го славиме зачнувањето на Јован Крстител - паровите кои сакаат да добијат деца мора да го сторат ова

Press24 - 06.10.2017

Овој ден се прославува милоста, чудото и мудроста Божја; милоста кон побожните и праведни родители на Св. Јован, старецот Захарија и старицата Елисавета, коишто целиот живот посакуваа и просеа од Бога едно дете; чудото на зачнувањето на Јован во ...

Еве што треба на овој ден да направат родителите за своите деца – денеска се слави Зачнувањето на Свети Јован Крстител

Сител - 06.10.2017

Овој ден се прославува милоста, чудото и мудроста Божја; милоста кон побожните и праведни родители на Св. Јован, старецот Захарија и старицата Елисавета, коишто целиот живот посакуваа и просеа од Бога едно дете; чудото на зачнувањето на Јован во ...

Еве што треба на овој ден да направат родителите за своите деца – денеска се слави Зачнувањето на Свети Јован Крстител

Скопје24 - 06.10.2017

Овој ден се прославува милоста, чудото и мудроста Божја; милоста кон побожните и праведни родители на Св. Јован, старецот Захарија и старицата Елисавета, коишто целиот живот посакуваа и просеа од Бога едно дете; чудото на зачнувањето на Јован во ...