TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вработениот во сендвичара се пресоблекувал, а крадецот зел пари од касата

МКД - 19.05.2017

Ноќва во 1.30 часот во сендвичара на ул. „Московска" во Скопје непознат сторител извршил разбојничка кражба. Додека вработениот се пресоблекувал во помошната просторија, слушнал тропање, по што влегол во локалот и забележал непознато лице како вади ...

Грабеж во сендвичарница во Скопје...

Н.Македонија - 19.05.2017

Грабеж во сендвичарница во Скопје Непознато лице украло 1.000 денари од касата додека вработениот се пресоблекувал во помошната просторија. Тој слушнал тропање, по што влегол во локалот и, кога го видел, крадецот му рекол да застане зашто ќе повика ...

Излегол од соблекувална и се запрепастил - хорор во сендвичара во Скопје

Press24 - 19.05.2017

Во 01 часот и 30 минути во Скопје, во сендвичара на улицата „Московска“ непознат сторител извршил разбојничка кражба. Додека вработениот се пресоблекувал во помошната просторија, слушнал тропање, по што влегол во локалот и забележал непознато лице ...

Разбојничка кражба во сендвичарница во Скопје

Сител - 19.05.2017

Непознат сторител извршил разбојничка кражба изутринава во 1.30 часот во сендвичарница на улицата „Московска“ во Скопје. Како што соопшти денеска МВР, додека вработениот се пресоблекувал во помошната просторија, слушнал тропање, по што влегол во ...

Разбојничка кражба во сендвичарница во Скопје

Либертас - 19.05.2017

Непознат сторител извршил разбојничка кражба изутринава во 1.30 часот во сендвичарница на улицата „Московска“ во Скопје. Како што соопшти денеска МВР, додека вработениот се пресоблекувал во помошната просторија, слушнал тропање, по што влегол во ...

Додека вработениот во сендвичара се пресоблекувал, крадецот украл пари од касата

Скопје инфо - 19.05.2017

Во 01 часот и 30 минути во Скопје, во сендвичара на улицата „Московска“ непознат сторител извршил разбојничка кражба. Додека вработениот се пресоблекувал во помошната просторија, слушнал тропање, по што влегол во локалот и забележал непознато лице ...