TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар ...

Курир - 12.10.2017

-Во авугст 2006 овде во Општина Аеродром, имаше вработени 11.200 вработени луге, на крајот на 2016 година, бројот на вработени изнесува 17.900, речиси, 18.000, од 11 илјади на 18 илјади, зголемување од над 60 проценти, епа тоа ВМРО-ДПМНЕ, тоа е таа ...

Коневски: Во иднина продолжуваме со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, како и нов ...

Курир - 12.10.2017

-Фокусот во овој моментсакам да го ставам на проектите што ќе ги реализираме наредните четири години.Аеродром е демографски млада општина, а тоа значи дека има многу дечиња, што особено ме радува и сум сигурен дека со проектите кои и во иднина ќе ги ...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар ...

Нетпрес - 12.10.2017

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Коневски: Во иднина продолжуваме со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, како и нов ...

Нетпрес - 12.10.2017

Со огромна чест и задоволство ја прифатив кандидатурата за трет мандат. Изминатите осум години можевте да се уверите дека јас сум човек кој секогаш остава реализираните дела да говорат за мојот успех како градоначалник.

Долно Лисиче ќе добие спортска сала и детска градинка

Република - 11.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Аеродром, кој е и актуелен градоначалник, Ивица Коневски денеска се сретна со жителите на Долно Лисиче. Претендентот за нов мандат, поддржан од ВМРО-ДПМНЕ им вети детска градинка на жителите на Долно Лисиче.

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Курир - 11.10.2017

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче. Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во ...

Програмата на Коневски предвидува изградба на градинка и спортска сала во Долно Лисиче

Newsroom - 11.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски, денеска ги промовираше проектите предвидени за Долно Лисиче, меѓу кои позначајни се изградбата на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и нова детска ...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во програмата има уште многу проекти за подобар живот

Телевизија Нова - 12.10.2017

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Коневски ќе го започне третиот мандат со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, зелен парк

Република - 12.10.2017

Со огромна чест и задоволство ја прифатив кандидатурата за трет мандат. Изминатите осум години можевте да се уверите дека јас сум човек кој секогаш остава реализираните дела да говорат за мојот успех како градоначалник.

Целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево – најави Коневски

Скопје инфо - 11.10.2017

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Коневски: Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

Република - 11.10.2017

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче.Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во ...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар ...

Република - 12.10.2017

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Коневски: Во Аеродром ќе се изгради затворен базен, современ фитнес и тениски центар

Телевизија Нова - 12.10.2017

-Фокусот во овој моментсакам да го ставам на проектите што ќе ги реализираме наредните четири години.Аеродром е демографски млада општина, а тоа значи дека има многу дечиња, што особено ме радува и сум сигурен дека со проектите кои и во иднина ќе ги ...

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Курир - 12.10.2017

Покрај изградбата на спортска сала, со што ќе се обезбедат услови за спорт за учениците од основното училиште изградбата на новата градинка со што ќе се обезбедат услови за згрижување деца од предучилишна возраст во Долно Лисиче, во програмата се ...

Коневски: Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

Локално - 11.10.2017

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче.Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во ...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром

Макфакс - 12.10.2017

На митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на партијата, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Пулс24 - 12.10.2017

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Коневски вети изградба на нова детска градинка и спортска сала во Долно Лисиче

Макфакс - 11.10.2017

Кандидатот за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ денеска беше во Долно Лисиче каде што ги промовираше проектите од својата програма. „Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар ...

Скопје инфо - 12.10.2017

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Телевизија Нова - 12.10.2017

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Телевизија Нова - 11.10.2017

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром

Точка - 13.10.2017

На митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на партијата, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде одиме.

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Нетпрес - 11.10.2017

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Сител - 11.10.2017

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

А1 On - 11.10.2017

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

ЛИ 2017/ Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Либертас - 11.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалициските партнери Ивица Коневски денеска ги промовираше проектите за изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка.

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

+инфо - 11.10.2017

Со изградбата на спортска сала, посочи тој, ќе се обезбедат услови за спорт за учениците од основното училиште во Долно Лисиче. Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалициските партнери Ивица Коневски денеска ги ...

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Скопје инфо - 11.10.2017

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.