TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Портрет) Петар Петковски, најмладиот член на „Фамилијата Марковски“

Нова ТВ - 20.10.2017

Петар Петковски е актерот кој го глуми најмалиот член на „Фамилијата Марковски“, Бојан. Бојан е ликот кој ги детектира проблемите со свои видеа и кој се обидува да им помогне и на семејството и на своите другари од училиште.

Марковски фамилијарно на гости во Еден на Еден

Црнобело - 20.10.2017

Најпознатата фамилија во моментов на гости во студиото на Еден на Еден. Како реагираат Македонците на улогата на Мали, како Петар ја доби неговата улога и се разбира, дали ќе има втора сезона на „Фамилија Марковски“? Во недела се дружиме со актерите ...

Фамилија Марковски во „Еден на Еден“

Кафе пауза - 20.10.2017

Најпознатата фамилија во моментов на гости во студиото на „Еден на Еден“. Како реагираат Македонците на улогата на Мали, како Петар ја доби неговата улога и се разбира, дали ќе има втора сезона на „Фамилија Марковски“? Во недела се дружиме со ...

Фамилија Марковски во Еден на Еден: Како реагираат Македонците на улогата на Мали?

Точка - 20.10.2017

Најпознатата фамилија во моментов на гости во студиото на Еден на Еден. Како реагираат Македонците на улогата на Мали, како Петар ја доби неговата улога и се разбира, дали ќе има втора сезона на „Фамилија Марковски“? Во недела се дружиме со актерите ...

Дали ќе има втора сезона на „Фамилија Марковски“?

Република - 20.10.2017

Најпознатата фамилија во моментов на гости во студиото на Еден на Еден. Како реагираат Македонците на улогата на Мали, како Петар ја доби неговата улога и се разбира, дали ќе има втора сезона на „Фамилија Марковски“? Во недела се дружиме со актерите ...

Дали ќе има втора сезона на „Фамилија Марковски“?

Вечер - 20.10.2017

Најпознатата фамилија во моментов на гости во студиото на Еден на Еден. Како реагираат Македонците на улогата на Мали, како Петар ја доби неговата улога и се разбира, дали ќе има втора сезона на „Фамилија Марковски"? Во недела се дружиме со актерите ...

Марковски фамилијарно на гости во „Еден на еден“ ВИДЕО

+инфо - 20.10.2017

Како реагираат Македонците на улогата на Мали? Најпознатата фамилија во моментов на гости во студиото на „Еден на еден“. Како реагираат Македонците на улогата на Мали, како Петар ја доби неговата улога и се разбира, дали ќе има втора сезона на ...

Дали ќе има втора сезона на „Фамилија Марковски“?

Скопје24 - 20.10.2017

Најпознатата фамилија во моментов на гости во студиото на Еден на Еден. Како реагираат Македонците на улогата на Мали, како Петар ја доби неговата улога и се разбира, дали ќе има втора сезона на „Фамилија Марковски“? Во недела се дружиме со актерите ...