TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Игор Џамбазов го прослави својот 54-ти роденден „HAPPY BIRTHDAY TO ME“

Турлитава - 16.07.2017

Џамбазов со своите најблиски со песна го прослави својот 54-ти роденден. Среќен роденден, фото+видео: „Денес му е роденден на Игор ,полни….не е важно …да ми е живо и здраво другарчето, брачниот партнер на сцена, кога и на двајцата ни се плаче се ...

Игор Џамбазов слави роденден: Сам си пее и дува свеќички (видео)

Exclusive.mk - 16.07.2017

Еден од напознатите шоу мени во Македонија Игор Џамбазов прослави уште еден роденден во кругот на најблиските колеги и пријатели. Весна Петрушевска и Тони Михајловски како и секогаш и овој пат се најдоа со Џамбаз во најубавите моменти.

Игор Џамбазов го прослави 54 роденден (видео)

Република - 16.07.2017

Џамбазов со своите најблиски со песна го прослави својот 54-ти роденден. Среќен роденден. „Денес му е роденден на Игор ,полни….не е важно 🙂…да ми е живо и здраво другарчето, брачниот партнер на сцена, кога и на двајцата ни се плаче се смееме, а кога ...

Игор Џамбазов го прослави својот роденден- еве колку години наполни (ВИДЕО)

Press24 - 16.07.2017

Џамбазов со своите најблиски со песна го прослави својот 54-ти роденден. Среќен роденден. „Денес му е роденден на Игор ,полни….не е важно …да ми е живо и здраво другарчето, брачниот партнер на сцена, кога и на двајцата ни се плаче се смееме, а кога ...

Игор Џамбазов го прослави својот роденден- еве колку години наполни

Сител - 16.07.2017

Џамбазов со своите најблиски со песна го прослави својот 54-ти роденден. Среќен роденден. „Денес му е роденден на Игор ,полни….не е важно …да ми е живо и здраво другарчето, брачниот партнер на сцена, кога и на двајцата ни се плаче се смееме, а кога ...