TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кога ќе одите следната година во Грција, мора да ги знаете овие работи!

Република - 09.11.2017

Грција и понатаму останува дестинација број еден за македонските граѓани кои својот летен одмор планираат да го поминат надвор од границите на земјата. Според последните податоци, од почетокот на годината до први ноември, земјата ја посетиле над 275 ...

Кога ќе одите следната година во Грција, мора да ги знаете овие работи!

Скопје24 - 09.11.2017

Грција и понатаму останува дестинација број еден за македонските граѓани кои својот летен одмор планираат да го поминат надвор од границите на земјата. Според последните податоци, од почетокот на годината до први ноември, земјата ја посетиле над 275 ...