TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Попладне хуманитарна акција за подготвување оброци за бездомници...

Н.Македонија - 21.04.2017

Попладне хуманитарна акција за подготвување оброци за бездомници Иницијативата „Ретвитни оброк“ и граѓанската иницијатива „Мрдни со прст“ попладне во 17 часот во близина на Универзалната сала ќе готват за бездомници и ќе го прослават вториот ...

Секој е добредојден: Денеска гответе за бездомниците

Скопје инфо - 21.04.2017

Денеска од 17 часот, на улицата Петар Поп Арсов бр. 6. во близина на Универзална сала, „Ретвитни оброк“ заедно со „Мрдни со прст“ и DJ Goce SAF ќе готват за бездомници и ќе го прослават вториот роденден на групата ентузијасти која подготвува и ...

Хуманитарна акција за подготвување оброци за бездомници

Сител - 21.04.2017

Иницијативата „Ретвитни оброк“ и граѓанската иницијатива „Мрдни со прст“ попладне во 17 часот во близина на Универзалната сала ќе готват за бездомници и ќе го прослават вториот роденден на групата ентузијасти која подготвува и донира оброци на оние ...

Ретвитни Оброк и Мрдни со Прст: Денеска од 17:00 часот се готви за бездомници и се слави 2-от роденден

Divian Arts - 21.04.2017

Денес од 17:00 часот, на улица Петар Поп Арсов бр. 6. во близина на Универзална Сала, Ретвитни Оброк заедно со Мрдни со Прст и DJ Goce SAF ќе готват за бездомници и ќе го прослават 2-от роденден на групата ентузијасти која подготвува и донира оброци ...

Хуманитарна акција за подготвување оброци за бездомници

Вечер - 21.04.2017

Иницијативата „Ретвитни оброк" и граѓанската иницијатива „Мрдни со прст" попладне во 17 часот во близина на Универзалната сала ќе готват за бездомници и ќе го прослават вториот роденден на групата ентузијасти која подготвува и донира оброци на оние ...

Хуманитарна акција за подготвување оброци за бездомници

А1 On - 21.04.2017

Иницијативата „Ретвитни оброк“ и граѓанската иницијатива „Мрдни со прст“ попладне во 17 часот во близина на Универзалната сала ќе готват за бездомници и ќе го прослават вториот роденден на групата ентузијасти која подготвува и донира оброци на оние ...

„Ретвитни оброк“ и „Мрдни со прст“ попладне во близина на Универзалната сала ќе готват за бездомници

Либертас - 21.04.2017

Иницијативата „Ретвитни оброк“ и граѓанската иницијатива „Мрдни со прст“ попладне во 17 часот во близина на Универзалната сала ќе готват за бездомници и ќе го прослават вториот роденден на групата ентузијасти која подготвува и донира оброци на оние ...