TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се трага по 39-годишна струмичанка, брат и се сомнева дека се наоѓа на некоја клиника во Скопје

Фокус - 06.10.2017

Жулиета Максудова, триесет и деветгодишна струмичанка, исчезната е од вчера. Последен пат ја видел нејзиниот брат, вработен во ,,Охридска банка’’ во Струмица вчера, околу 11:30 часот, кога дошла да подигне 6.000 денари.

Исчезна 39 годишна жена, брат ѝ се сомнева дека се наоѓа на некоја клиника во Скопје (ФОТО)

Курир - 06.10.2017

Жулиета Максудова, триесет и деветгодишна струмичанка, исчезната е од вчера. Последен пат ја видел нејзиниот брат, вработен во ,,Охридска банка’’ во Струмица вчера, околу 11:30 часот, кога дошла да подигне 6.000 денари.

Исчезна 39 годишна жена, брат ѝ се сомнева дека се наоѓа на некоја клиника во Скопје (ФОТО)

Република - 06.10.2017

Жулиета Максудова, триесет и деветгодишна струмичанка, исчезната е од вчера. Последен пат ја видел нејзиниот брат, вработен во „Охридска банка“ во Струмица вчера, околу 11:30 часот, кога дошла да подигне 6.000 денари.

Да помогнеме: Исчезна жена - брат и се сомнева дека е во болница во Скопје

Press24 - 06.10.2017

Жулиета Максудова, триесет и деветгодишна струмичанка, исчезната е од вчера. Последен пат ја видел нејзиниот брат кога вчера околу 11:30 часот, кога дошла да подигне 6.000 денари. „Апелирам до сите кои што имаат било каква информација за сестра ми, ...

Исчезна 39 годишна жена, брат ѝ се сомнева дека се наоѓа на некоја клиника во Скопје (ФОТО)

Exclusive.mk - 06.10.2017

Жулиета Максудова, триесет и деветгодишна струмичанка, исчезната е од вчера. Последен пат ја видел нејзиниот брат, вработен во ,,Охридска банка’’ во Струмица вчера, околу 11:30 часот, кога дошла да подигне 6.000 денари.

Исчезна 39 годишна жена, брат ѝ се сомнева дека се наоѓа на некоја клиника во Скопје

Телевизија Нова - 06.10.2017

Жулиета Максудова, триесет и деветгодишна струмичанка, исчезната е од вчера. Последен пат ја видел нејзиниот брат, вработен во ,,Охридска банка’’ во Струмица вчера, околу 11:30 часот, кога дошла да подигне 6.000 денари.

Да помогнеме: Исчезна жена – брат и се сомнева дека е во болница во Скопје

Скопје24 - 06.10.2017

Жулиета Максудова, триесет и деветгодишна струмичанка, исчезната е од вчера. Последен пат ја видел нејзиниот брат кога вчера околу 11:30 часот, кога дошла да подигне 6.000 денари. „Апелирам до сите кои што имаат било каква информација за сестра ми, ...

Исчезна 39 годишна жена, брат ѝ се сомнева дека се наоѓа на некоја клиника во Скопје (ФОТО)

Скопје инфо - 06.10.2017

Жулиета Максудова, триесет и деветгодишна струмичанка, исчезната е од вчера.Последен пат ја видел нејзиниот брат, вработен во ,,Охридска банка’’ во Струмица вчера, околу 11:30 часот, кога дошла да подигне 6.000 денари.

Исчезна 39 годишна жена, брат ѝ се сомнева дека се наоѓа на некоја клиника во Скопје (ФОТО)

Турлитава - 06.10.2017

Жулиета Максудова, триесет и деветгодишна струмичанка, исчезната е од вчера. Последен пат ја видел нејзиниот брат, вработен во ,,Охридска банка’’ во Струмица вчера, околу 11:30 часот, кога дошла да подигне 6.000 денари.