TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонски телеком го претстави новиот еколошки продажен салон

Алсат-М - 10.11.2017

Еден ден пред официјално да почне со работа, Македонски телеком го претстави новиот еколошки продажен салон кој се наоѓа во скопски Сити Мол. Овој салон е идентичен како најдобрите продажни салони на Дојче телеком низ светот и е прв ваков во ...

Прв еколошки салон на T-Мобајл во Mакедонија

24 Вести - 10.11.2017

T-Мобајл со нов концепт на продавници во Mакедонија. Продажниот салон во трговскиот центар Сити мол во Скопје е еколошки и е прв од ваков вид во групацијата Дојче ...

Нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје

Црнобело - 10.11.2017

Македонски Телеком стартува со нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје. Новиот концепт освен уреди и услуги нуди и социјализација, забава, мултимедијално искуство и персонален ...

T Mobile го отвори првиот еколошки салон

Алфа - 10.11.2017

Македонија е првата земја во која групацијата Дојче Телеком отвори продажен салон со нов еколошки концепт. Македонија е првата земја во која групацијата Дојче Телеком отвори продажен салон со нов еколошки концепт.

Нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија во City Mall во Скопје

Иновативност - 10.11.2017

Македонски Телеком стартува со нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје. Новиот концепт освен уреди и услуги нуди и социјализација, забава, мултимедијално искуство и персонален ...

НОВ КОНЦЕПТ: Зелен ѕид во новиот салон на Телеком во „Сити мол“ во Скопје (ФОТО)

Популарно - 10.11.2017

Македонски Телеком стартува со нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје. Новиот концепт освен уреди и услуги нуди и социјализација, забава, мултимедијално искуство и персонален ...

Нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје

Фактор - 10.11.2017

§ Комбинација од изложбен простор со продукти и услуги, гејминг зона и кафе бар § Зелен еко ѕид, за прв пат во Дојче Телеком продавниците Посебна понуда на Samsung смартфони за 1 денар на 11 ноември Македонски Телеком стартува со нов концепт на ...

Иновативната продавница на Македонски Телеком со бројни изненадувања

Телефони.мк - 10.11.2017

Македонски Телеком стартува со нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје. Новиот концепт освен уреди и услуги нуди и социјализација, забава, мултимедијално искуство и персонален ...

ТЕЛЕКОМ ја отвори првата еколошка продавница во Македонија

Факултети - 10.11.2017

Македонски Телеком стартува со нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје. Новиот концепт освен уреди и услуги нуди и социјализација, забава, мултимедијално искуство и персонален ...

Нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје

Денар - 11.11.2017

Македонски Телеком стартува со нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје. Новиот концепт освен уреди и услуги нуди и социјализација, забава, мултимедијално искуство и персонален ...

Нов концепт на продавници на Дојче Телеком за првпат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје

МакМода - 11.11.2017

Комбинација од изложбен простор со продукти и услуги, гејминг зона и кафе бар. Македонски Телеком стартува со нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје.

Нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје

Бизнис Вести - 11.11.2017

Македонски Телеком стартува со нов концепт на продавници на Дојче Телеком за прв пат во Македонија со продавницата во City Mall во Скопје. Новиот концепт освен уреди и услуги нуди и социјализација, забава, мултимедијално искуство и персонален ...

Тешко доаѓаат до работа: Невработени 30% од самохраните мајки во Македонија

еМагазин - 07.12.2017

Самохраните мајки тешко доаѓаат до работа. Се проценува дека околу 30 проценти од нив во земјава се невработени и треба да им се помогне за полесен пристап на пазарот на трудот и преку мерките за вработување во Оперативниот план.