TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Taa e војник и манекенка: Не се знае дали е поопасна кога носи пушка или кога ќе се слече по бикини (ФОТО)

Маркукуле - 09.11.2017

Марија прв пат го привлече вниманието на корисниците на интернет пред неколку години, кога била регрутирана во армијата Често во последно време имаме прилика да се увериме дека жените во израелската војска се навистина убави и згодни, покрај тоа што ...

Не се знае кога е поопасна, дали кога носи војничка униформа или кога е во бикини

БркајРабота - 08.11.2017

Иако изгледа како ангел оваа убавица се претвора во опасна девојка кога ја облекува војничката униформа. Марија Мири Домарк (21) доаѓа од градот Кирјат Оно во срцето на Израел. Нејзиното единствено оружје не е нејзината убавина, односно бујната руса ...

Марија е војник, но и модел: Не се знае кога е по опасна, во униформи или во бикини

Република - 08.11.2017

Во последно време често имаме шанса да се увериме дека дел од припадничките на израелската армија се исклучително убави и згодни. Иако изгледа прекрасно, Марија Мири Домарк (21) се „претвора“ во опасна девојка кога ја облекува војничката униформа.

Taa e војник и манекенка: Не се знае дали е поопасна кога носи пушка или кога ќе се слече по бикини (ФОТО)

Турлитава - 09.11.2017

Марија прв пат го привлече вниманието на корисниците на интернет пред неколку години, кога била регрутирана во армијата Често во последно време имаме прилика да се увериме дека жените во израелската војска се навистина убави и згодни, покрај тоа што ...

Марија е војник, но и модел: Не се знае кога е по опасна, во униформи или во бикини

Сител - 08.11.2017

Во последно време често имаме шанса да се увериме дека дел од припадничките на израелската армија се исклучително убави и згодни. Иако изгледа прекрасно, Марија Мири Домарк (21) се „претвора“ во опасна девојка кога ја облекува војничката униформа.