TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Студентка се смеела и го полеала со киселина својот поранешен дечко: Неколку дена подоцна, тој избрал еутаназија

Точка - 10.11.2017

На една девојка од Велика Британија ѝ се суди за убиство, откако нејзиниот поранешен дечко одлучил да „си ги скрати маките“, откако бил тешко повреден во напад со киселина. Јужноафриканската студентка по моден дизајн сега се суди во Велика ...

Ако не можам да те имам јас, нема да те има никоја друга!

Вечер - 10.11.2017

Берлина Волас од Велика Британија е обвинета за убиство, бидејќи нејзиното поранешно момче одлучило "да го заврши својот живот" откако бил тешко повреден од киселината што таа ја фрлила во неговото лице.