TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зошто им го даваме на децата кога предизвикува рак - ова е најотровната намирница

Press24 - 09.11.2017

Сите знаеме дека виршлите може да бидат многу вкусни и брзо се подготвуваат. Но, колку се полни со отрови, полни со животински хормони, полни со голема количина фекални материјали, па дури и пестициди и антибиотици кои се канцерогени, никој не ...

Зошто им го даваме на децата кога предизвикува рак – ова е најотровната намирница

Турлитава - 09.11.2017

Сите знаеме дека виршлите може да бидат многу вкусни и брзо се подготвуваат. Но, колку се полни со отрови, полни со животински хормони, полни со голема количина фекални материјали, па дури и пестициди и антибиотици кои се канцерогени, никој не ...