TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Приказна која го шокираше Балканот: Познат пејач барал да изнајми мртовец - причината морничава

Сител - 12.10.2017

Познатиот хрватски музичар остави многумина во шок. Имено, Филип Диздар отишол на место во близина на Загреб за да пронајде мртовец кој би го искористел за потребите на снимање на спот. Пред извесно време сакал да екранизира една од своите песни и ...

Ужас: Хрватски пејач сними спот со вистински чевечки труп

Сител - 12.10.2017

Хрватскиот пејач Филип Диздар бил во обиколка на околината на Загреб за да најде труп кој му бил потребен да екранизира една од своите нумери. По некое време, пејачот нашол мртво тело во Дуго Село.

Ужас: Хрватски пејач сними спот со вистински чoвечки труп

Скопје24 - 12.10.2017

Хрватскиот пејач Филип Диздар бил во обиколка на околината на Загреб за да најде труп кој му бил потребен да екранизира една од своите нумери. По некое време, пејачот нашол мртво тело во Дуго Село.

Хрватскиот пејач ги згрози сите: Сними спот со вистински чoвечки труп

Press24 - 12.10.2017

Хрватскиот пејач Филип Диздар бил во обиколка на околината на Загреб за да најде труп кој му бил потребен да екранизира една од своите нумери. По некое време, пејачот нашол мртво тело во Дуго Село.