TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со голем концерт одбележани 70 години од постоењето на КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп

А1 On - 13.08.2017

Со концерт кој синоќа се одржа на плоштадот „Александрија“ во Прилеп беа одбележани 70 години од постоењето на КУД „Мирче Ацев“. Гости на концертот беа членовите од КУД „Змај“ од градот Ириг, Србија.

Со голем концерт одбележани 70 години од постоењето на КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп

Таратур - 13.08.2017

Со концерт кој вечерва се одржа на плоштадот „Александрија“ во Прилеп беа одбележани 70 години од постоењето на КУД „Мирче Ацев“. Гости на концертот беа членовите од КУД „Змај“ од градот Ириг, Србија.Веќе 7 децении КУД „Мирче Ацев“ е македонски и ...

Со голем концерт одбележани 70 години од постоењето на КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп

Маркукуле - 13.08.2017

Со концерт кој синоќа се одржа на плоштадот „Александрија“ во Прилеп беа одбележани 70 години од постоењето на КУД „Мирче Ацев“. Гости на концертот беа членовите од КУД „Змај“ од градот Ириг, Србија.

КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп со концерт одбележа 70 години постоење

Канал5 - 13.08.2017

На плоштадот „Александрија“ во Прилеп синоќа со концерт беа одбележани 70 години од постоењето на Културно-уметничкото друштво „Мирче Ацев“ од Прилеп. - Веќе седум децении КУД „Мирче Ацев“ е македонски и прилепски фолклорен амбасадор, промовирајќи ...

КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп одбележа 70 години постоење...

Н.Македонија - 13.08.2017

КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп одбележа 70 години постоење На плоштадот „Александрија“ во Прилеп синоќа со концерт беа одбележани 70 години од постоењето на Културно-уметничкото друштво „Мирче Ацев“ од Прилеп.

КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп со концерт одбележа 70 години постоење

Сител - 13.08.2017

На плоштадот „Александрија“ во Прилеп синоќа со концерт беа одбележани 70 години од постоењето на Културно-уметничкото друштво „Мирче Ацев“ од Прилеп. - Веќе седум децении КУД „Мирче Ацев“ е македонски и прилепски фолклорен амбасадор, промовирајќи ...

КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп одбележа 70 години постоење

Нетпрес - 13.08.2017

На плоштадот „Александрија“ во Прилеп синоќа со концерт беа одбележани 70 години од постоењето на Културно-уметничкото друштво „Мирче Ацев“ од Прилеп. – Веќе седум децении КУД „Мирче Ацев“ е македонски и прилепски фолклорен амбасадор, промовирајќи ...

Прилепското КУД „Мирче Ацев“ концертно одбележа 70 години постоење

Cooltura - 13.08.2017

На плоштадот „Александрија“ во Прилеп синоќа (сабота, 12 август) со концерт беа одбележани 70 години од постоењето на Културно-уметничкото друштво „Мирче Ацев“ од Прилеп. - Веќе седум децении КУД „Мирче Ацев“ е македонски и прилепски фолклорен ...