TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Договорот за добрососедство со Бугарија, утре на затворена седница на Комисијата за надворешна политика

Телма - 17.07.2017

Утре, на затворена седница, на собраниската Комисија за надворешна политика, ќе биде претставен нацрт - договорот за добрососедство со Бугарија. Седницата, е закажана откако денеска, до Комисијата за надворешна политика било упатено барање од ...

Нацрт – договорот со Бугарија утре на затворена собраниска седница

МКД - 17.07.2017

На собраниската Комисија за надворешна политика утре на дневен ред е нацрт – договорот со Бугарија. Седницата ќе биде затворена за јавноста. Членовите на собраниската Комисија за надворешна политика за овој договор ќе бидат информирани од премиерот ...

Нацрт – Договорот за добрососедство ќе биде презентиран на комисија

Фактор - 17.07.2017

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде презентиран пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Договорот со Бугарија утре на затворена седница на Комисијата за надворешна политика

Мета - 17.07.2017

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре со почеток во 10 часот ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика на затворена седница, информираат собраниските служби.

Барањето за затворена седница се уште не стигнало во Собранието

Телевизија Нова - 17.07.2017

Владата се уште нема испратено информација до собраниските служби за свикување на затворена седница на која премиерот Зоран Заев најави дека ќе го образложи договорот за добрососедство со Бугарија пред тој да биде потпишан на 2 август.

Договорот со Бугарија утре на затворена седница на Комисијата за надворешна политика

Локално - 17.07.2017

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре со почеток во 10 часот ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика на затворена седница, информираат собраниските служби.

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

А1 On - 17.07.2017

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Договорот со Бугарија утре на затворена седница на Комисијата за надворешна политика

Либертас - 17.07.2017

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре со почеток во 10 часот ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика на затворена седница, информираат собраниските служби.

Нацрт - Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија

+инфо - 17.07.2017

На седницата се очекува да присуствува и премиерот Зоран Заев. Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна ...

Договорот со Бугарија утре пред Комисија за надворешна политика

Република - 17.07.2017

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Нацрт – Договорот со Бугарија на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

Макфакс - 17.07.2017

Нацрт – договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница...

Н.Македонија - 17.07.2017

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница Нацрт-Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

еМагазин - 17.07.2017

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политикаНацрт - Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на ...

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

24 Вести - 17.07.2017

Нацрт - Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Нацрт – Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија

Бриф - 17.07.2017

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.