TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Славната актерка во шестата деценија изгледа подобро од својата 23 годишна ќерка

Среќа.mk - 10.11.2017

Славната актерка Деми Мур и во шестата децинија воодушева со својот изглед. На нејзиниот изглед можат да и завидат и помладите жени, а тоа го докажа вчера во Вест Холивуд, каде беше излезена со својата ќерка, Талула Вилис.

Славната актерка и во шестата деценија изгледа беспрекорно

Press24 - 10.11.2017

Славната актерка Деми Мур и во шестата децинија воодушева со својот изглед. Таа на фотографиите изгледа подобро и од својата 23- годишна ќерка. На нејзиниот изглед можат да и завидат и помладите жени, а тоа го докажа вчера во Вест Холивуд, каде беше ...

Славната глумица и на 60 години изгледа како девојка

Пулс24 - 10.11.2017

Славната актерка Деми Мур и во шестата децинија воодушева со својот изглед. Таа на фотографиите изгледа подобро и од својата 23- годишна ќерка. На нејзиниот изглед можат да и завидат и помладите жени, а тоа го докажа вчера во Вест Холивуд, каде беше ...