TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дара Бубамара се мажи: Еве каде и кога ќе биде свадбата!

Хитпортал - 14.11.2017

Дара Бубамара ужива во романсата со 17-години помладиот кошаркат Немања Безбрадиќ. Парот е во врска од март оваа година, а според тврдењата на нејзините пријатели, Дара никогаш не била посреќна и позадоволна.

Дара Бубамара ќе се мажи за 17 години помлад кошаркар

Репортер - 14.11.2017

Српската пејачка Дара Бубамара веќе подолг период е во врска со 17 години помлад кошаркар. Иако не сакаше да ги потврди шпекулации дека наскоро ќе застане на лудиот камен, Дара не криеше дека ужива во романсата со далеку помладиот од неа кошаркар ...

Дара Бубамара ќе се мажи - за најсреќниот ден ја избрала најскапата дестинација

Press24 - 14.11.2017

Српската пејачка Дара Бубамара веќе подолг период е во врска со 17 години помлад кошаркар. Иако не сакаше да ги потврди шпекулации дека наскоро ќе застане на лудиот камен, Дара не криеше дека ужива во романсата со далеку помладиот од неа кошаркар ...

Дара Бубамара се мажи- Еве каде ќе ја прави свадбата!

Пулс24 - 14.11.2017

Српската пејачка Дара Бубамара веќе подолг период е во врска со 17 години помлад кошаркар. Иако не сакаше да ги потврди шпекулации дека наскоро ќе застане на лудиот камен, Дара не криеше дека ужива во романсата со далеку помладиот од неа кошаркар ...