TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Носителите на оваа крвна група се најздрави: Проверете дали сте меѓу нив!

Република - 10.11.2017

Се повеќе излегуваат сознанија дека крвната група навистина има големо влијание на целокупното здравје. Носителите на поедини крвни групи имаат поголеми шанси да се изборат со различни болести и инфекции во својот организам, а во однос на тоа ...

А, Б, АБ или О: Луѓето со оваа крвна група се отпорни на сите болести

Сител - 09.11.2017

Истражувањата докажуваат дека одредена крвна група е повеќе отпорна на болести од други, па така и луѓето со оваа крвна група живеат подолго. Научниците докажуваат дека оние со крвна група A се помалку отпорни на маларија за разлика од останатите ...

Носителите на овие крвни групи се најздрави

Шеталиште - 10.11.2017

Се повеќе излегуваат сознанија дека крвната група навистина има големо влијание на целокупното здравје. Носителите на поедини крвни групи имаат поголеми шанси да се изборат со различни болести и инфекции во својот организам, а во однос на тоа ...

Која крвна група е најотпорна на болести?

Вечер - 10.11.2017

Истражувањата докажуваат дека одредена крвна група е повеќе отпорна на болести од други, па така и луѓето со оваа крвна група живеат подолго. Научниците докажуваат дека оние со крвна група A се помалку отпорни на маларија за разлика од останатите ...

ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ СТЕ МЕЃУ НИВ: Носителите на оваа крвна група се најздрави

Скопје24 - 11.11.2017

Се повеќе излегуваат сознанија дека крвната група навистина има големо влијание на целокупното здравје. Носителите на поедини крвни групи имаат поголеми шанси да се изборат со различни болести и инфекции во својот организам, а во однос на тоа ...

А, Б, АБ или О: Луѓето со оваа крвна група се отпорни на сите болести

Exclusive.mk - 10.11.2017

Истражувањата докажуваат дека одредена крвна група е повеќе отпорна на болести од други, па така и луѓето со оваа крвна група живеат подолго. Научниците докажуваат дека оние со крвна група A се помалку отпорни на маларија за разлика од останатите ...