TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Предисториски садови и фигурини од македoнија на изложба во Италија

Сакам да кажам - 10.11.2017

Комерцијални копии на предисториски фигурини, садови и модели од Музејот на Македонија се дел од изложбата „Жени мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“ во Удине, Италија.

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“

Макфакс - 10.11.2017

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“, што се реализира во Удине, Италија. Изложбата е во организација на Градските музеи на Удине во соработка со Универзитетите во Сиена и ...

Предисториски садови и фигурини од Македoнија на изложба во Италија

Нетпрес - 11.11.2017

Комерцијални копии на предисториски фигурини, садови и модели од Музејот на Македонија се дел од изложбата „Жени мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“ во Удине, Италија, која е во организација на Градските музеи на Удине, во ...

Предисториски фигурини, садови и модели ќе бидат претставени за лицата со посебни потреби во Удине

МКД - 10.11.2017

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“, што се реализира во Удине, Италија. Изложбата е во организација на Градските музеи на Удине во соработка со Универзитетите во Сиена и ...

Музеј на Македонија во Италија изложува фигурини и садови пристапни за лица со посебни потреби

Радио МОФ - 10.11.2017

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“, што се реализира во Удине, Италија. Изложбата е во организација на Градските музеи на Удине во соработка со Универзитетите во Сиена и ...

Музеј на Македонија со експонати пристапни за лица со посебни потреби на изложба во Удине

+инфо - 10.11.2017

Музејот на изложбата учествува со комерцијални копии на предисториски фигурини, садови и модели што ќе бидат пристапни за лицата со посебни потреби Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и ...

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“

Република - 10.11.2017

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“ во Удине, Италија. Изложбата е отворена од овој месец до февруари 2018 во организација на Градските музеи на Удине во соработка со ...

Музејот на Македонија со експонати пристапни за лица со посебни потреби на изложба во Удине

А1 On - 10.11.2017

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“ во Удине, Италија. Изложбата е отворена од овој месец до февруари 2018 во организација на Градските музеи на Удине во соработка со ...

Музејот на Македонија со експонати пристапни за лица со посебни потреби на изложба во Удине

Орбис - 10.11.2017

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“ во Удине, Италија. Изложбата е отворена од овој месец до февруари 2018 во организација на Градските музеи на Удине во соработка со ...

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“

Sky - 10.11.2017

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“, што се реализира во Удине, Италија. Изложбата е во организација на градските музеи на Удине во соработка со универзитетите во Сиена и ...

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици“ во Италија

Newsroom - 11.11.2017

Музејот на Македонија учествува на изложбата „Жени, мајки и божици: универзални јазици и предисториска уметност“ што се реализира во Удине, Италија, информираа од оваа институција. „Музејот на изложбата ќе се претстави со комерцијални копии на ...