TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ССМ: Европската конфедерација го поддржа нашиот Конгрес

Фокус - 10.11.2017

ССМ попладнево преку соопштение тврди дека генералниот секретар на Европската конфедерација на синдикати преку писмо го дал поддршка на претстојниот Конгрес. -Во врска со претстојниот Вонреден конгрес на ССМ и информациите изнесени во јавноста за ...

Европската конфедерација на синдикати предупредува дека ќе го исклучи ССМ од членство

Алсат-М - 10.11.2017

Генералниот секретар на Европската конфедерација на синдикати (ЕТУЦ) Лука Висентини пред престојниот вонреден конгрес на Сојузот на синдикати на Македонија упати уште едно писмо до ССМ во кое укажува дека се повторува постапката за избор на ...

ССМ утре избира нов претседател

Алсат-М - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

Митревски: Конгресот на ССМ од нелегитимното раководство е прогласен за нелегитимен и од страна на Светската и ...

Курир - 09.11.2017

Ова го истакна Живко Митревски, актуелниот претседател на ССМ кој е признат од Светската федерација на синдикати кои има над 250 милиони членови, и додаде дека и со овој чин се потврдува статутарното насилство кое се вршеше до сега и кое елиминира ...

ССМ: Европската конфедерација го поддржа нашиот Конгрес

Локално - 10.11.2017

ССМ попладнево преку соопштение тврди дека генералниот секретар на Европската конфедерација на синдикати преку писмо го дал поддршка на претстојниот Конгрес. -Во врска со претстојниот Вонреден конгрес на ССМ и информациите изнесени во јавноста за ...

Европската конфедерација на синдикати предупредува дека ќе го исклучи ССМ од членство

Канал5 - 10.11.2017

Генералниот секретар на Европската конфедерација на синдикати (ЕТУЦ) Лука Висентини пред престојниот вонреден конгрес на Сојузот на синдикати на Македонија упати уште едно писмо до ССМ во кое укажува дека се повторува постапката за избор на ...

ССМ утре избира нов претседател

Слободен Печат - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

Митревски: Конгресот на ССМ од нелегитимното раководство е прогласен за нелегитимен и од страна на Светската и ...

Република - 09.11.2017

Конгресот кој се спрема во Сојузот на синдикати на Македонија од нелегитимното раководство е прогласен за нелегитимен и од страна на Европската конфедерација на синдикати, каде што со писмо доставено до ССМ на 3.11.2017 јасно се кажува дека ...

Европските синдикати му рекоа на Димовски дека звучи како Живко Митревски

Фокус - 10.11.2017

На Сојузот на синдикати на Македонија му се заканува исклучување од Европската конфедерација на синдикати (ЕТУЦ). Генералниот секретар на ЕТУЦ, Лука Висентини во новото писмо до ССМ укажува дека се повторува постапката за избор на синдикален лидер ...

ССМ утре избира нов претседател

Сител - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

Конгресот на ССМ од нелегитимното раководство е прогласен за нелегитимен

Нетпрес - 09.11.2017

Конгресот кој се подгтовува во Сојузот на синдикати на Македонија од нелегитимното раководство е прогласен за нелегитимен и од страна на Европската конфедерација на синдикати, каде што со писмо доставено до ССМ на 3.11.2017 јасно се кажува дека ...

ЕТУЦ предупредува дека ќе го исклучи ССМ од членство

ТВ21 - 10.11.2017

Генералниот секретар на Европската конфедерација на синдикати (ЕТУЦ) Лука Висентини пред престојниот вонреден конгрес на Сојузот на синдикати на Македонија упати уште едно писмо до ССМ во кое укажува дека се повторува постапката за избор на ...

ССМ утре избира нов претседател

24 Вести - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

ССМ може да биде исклучен од Европската конфедерација на синдикати

Newsroom - 10.11.2017

Генералниот секретар на Европската конфедерација на синдикати (ЕТУЦ), Лука Висентини, пред престојниот вонреден конгрес на Сојузот на синдикати на Македонија упати уште едно писмо до ССМ во кое укажува дека се повторува постапката за избор на ...

ССМ утре избира нов претседател

10без10 - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател, објави Алсат . Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

Европската конфедерација на синдикати предупредува дека ќе го исклучи ССМ од членство

Канал 77 - 10.11.2017

Генералниот секретар на Европската конфедерација на синдикати (ЕТУЦ) Лука Висентини пред престојниот вонреден конгрес на Сојузот на синдикати на Македонија упати уште едно писмо до ССМ во кое укажува дека се повторува постапката за избор на ...

ССМ утре избира нов претседател

Канал5 - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

Европските синдикати му рекоа на Димовски дека звучи како Живко Митревски

Локално - 10.11.2017

На Сојузот на синдикати на Македонија му се заканува исклучување од Европската конфедерација на синдикати (ЕТУЦ). Генералниот секретар на ЕТУЦ, Лука Висентини во новото писмо до ССМ укажува дека се повторува постапката за избор на синдикален лидер ...

ССМ утре избира нов претседател

Press24 - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

Новиот претседател на ССМ ќе се знае утре

+инфо - 10.11.2017

Синдиаклците утре одржуваат вонреден конгрес во Охрид. Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

ССМ утре избира нов претседател

Р.С.Европа - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

ССМ утре избира нов претседател

А1 On - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

ССМ утре избира нов претседател

Либертас - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

ССМ утре избира нов претседател

Орбис - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

Во Охрид се избира нов претседател на ССМ...

Н.Македонија - 11.11.2017

Во Охрид се избира нов претседател на ССМ На Вонреден конгрес во Охрид денеска Сојузот на синдикати на Македонија ќе го избере новиот претседател. Единствен кандидат е актуелниот в.д. претседател Дарко Димовски кој доаѓа од Синдикатот на СУТКОЗ.

ССМ утре избира нов претседател

Кумановски м. - 10.11.2017

loading... Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски е единствениот кандидат за иден лидер на ССМ.

Во Охрид се избира нов претседател на ССМ

ТВ21 - 11.11.2017

На Вонреден конгрес во Охрид денеска Сојузот на синдикати на Македонија ќе го избере новиот претседател. Единствен кандидат е актуелниот в.д. претседател Дарко Димовски кој доаѓа од Синдикатот на СУТКОЗ.

ССМ утре избира нов претседател на нелегитимен Конгрес?

Алфа - 10.11.2017

Сојузот на синдикати на Македонија утре на вонреден конгрес во Охрид треба да го избере новиот претседател. Единствен кандидат е сегашниот в.д. претседател Дарко Димовски. Со елиминирани кандидати и прекршена процедура.

Во Охрид се избира нов претседател на ССМ

Сител - 11.11.2017

На Вонреден конгрес во Охрид денеска Сојузот на синдикати на Македонија ќе го избере новиот претседател. Единствен кандидат е актуелниот в.д. претседател Дарко Димовски кој доаѓа од Синдикатот на СУТКОЗ.

На вондреден конгрес во Охрид ССМ избира претседател, Димовски единствен кандидат

А1 On - 11.11.2017

На вондреден конгрес денеска во Охрид Сојузот на синдикати на Македонија ќе го избира новиот претседал, а единствен кандидат е актуелниот в.д. претседател Дарко Димовски кој доаѓа од Синдикатот на СУТКОЗ.