TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОН: Продолжува егзодусот на Рохинџите

А1 On - 06.10.2017

Обединетите Нации денеска предупредија дека егзодусот на Рохинџите од Мјанмар во Бангладеш продолжува, шест недели по стартот на масовните бегства на припадниците на оваа муслиманско малцинство.

ОН: Продолжува егзодусот на Рохинџите

Телевизија Нова - 06.10.2017

Обединетите Нации денеска предупредија дека егзодусот на Рохинџите од Мјанмар во Бангладеш продолжува, шест недели по стартот на масовните бегства на припадниците на оваа муслиманско малцинство.

ОН: Продолжува егзодусот на Рохинџите...

Н.Македонија - 06.10.2017

ОН: Продолжува егзодусот на Рохинџите Обединетите Нации денеска предупредија дека егзодусот на Рохинџите од Мјанмар во Бангладеш продолжува, шест недели по стартот на масовните бегства на припадниците на оваа муслиманско малцинство.