TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трикови кои ќе му бидат од помош на секој кој користи пегла за коса

Идивиди - 10.11.2017

Сигурно првото нешто кое ви е секогаш при рака како дополнителна помош која ќе ви помогне да ја скротите вашата коса е пеглата за коса. Иако е користена од многумина, сепак доколку погрешно се употребува може да ја направи сува или да ја оштети ...

Совршен трик за рамна и убава коса

Пулс24 - 10.11.2017

Доколку до сега не сте знаеле, крајно време е да дознаете за што служи копчето за ладен воздух… Косата може да биде совршено рамна и убава, без оштетувања кои ги прави фенот кога е изложена директно на топол воздух.