TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба по повод годишнина од дипломатските односи меѓу Македонија и Бразил

А1 On - 13.10.2017

Од денеска до 20 октомври во Центарот за дизајн „Јавна соба“ ќе биде отворена изложба на фотографии „Бразил низ фотографии – пред очите на македонската јавност“. Таа е резултат на соработката помеѓу корисничките групи „Вики Образование“ од Бразил и ...

Изложба по повод годишнина од дипломатските односи меѓу Македонија и Бразил

Сител - 13.10.2017

Од денеска до 20 октомври во Центарот за дизајн „Јавна соба“ ќе биде отворена изложба на фотографии „Бразил низ фотографии - пред очите на македонската јавност“. Таа е резултат на соработката помеѓу корисничките групи „Вики Образование“ од Бразил и ...

Изложба по повод годишнина од дипломатските односи меѓу Македонија и Бразил

Newsroom - 13.10.2017

Од денеска до 20 октомври во Центарот за дизајн „Јавна соба“ ќе биде отворена изложба на фотографии „Бразил низ фотографии – пред очите на македонската јавност“. Таа е резултат на соработката помеѓу корисничките групи „Вики Образование“ од Бразил и ...

Изложба по повод годишнина од дипломатските односи меѓу Македонија и Бразил

Слободен Печат - 13.10.2017

Од денеска до 20 октомври во Центарот за дизајн „Јавна соба“ ќе биде отворена изложба на фотографии „Бразил низ фотографии – пред очите на македонската јавност“. Таа е резултат на соработката помеѓу корисничките групи „Вики Образование“ од Бразил и ...

Изложба по повод годишнина од дипломатските односи меѓу Македонија и Бразил...

Н.Македонија - 13.10.2017

Изложба по повод годишнина од дипломатските односи меѓу Македонија и Бразил Од денеска до 20 октомври во Центарот за дизајн „Јавна соба“ ќе биде отворена изложба на фотографии „Бразил низ фотографии - пред очите на македонската јавност“.

Изложба „Бразил низ фотографии – пред очите на македонската јавност“.

Порта 3 - 13.10.2017

Од денеска до 20 октомври во Центарот за дизајн „Јавна соба“ ќе биде отворена изложба на фотографии „Бразил низ фотографии – пред очите на македонската јавност“. Таа е резултат на соработката помеѓу корисничките групи „Вики Образование“ од Бразил и ...

Изложба по повод годишнина од дипломатските односи меѓу Македонија и Бразил

Либертас - 13.10.2017

Од денеска до 20 октомври во Центарот за дизајн „Јавна соба“ ќе биде отворена изложба на фотографии „Бразил низ фотографии – пред очите на македонската јавност“. Таа е резултат на соработката помеѓу корисничките групи „Вики Образование“ од Бразил и ...

Изложба „Бразил низ фотографии“...

Н.Македонија - 14.10.2017

Изложба „Бразил низ фотографии“ Од вчера до 20 октомври во центарот за дизајн „Јавна соба“ е отворена изложба на фотографии „Бразил низ фотографии - пред очите на македонската јавност“. Таа е резултат на соработката помеѓу корисничките групи „Вики ...